Stranger Things 3: Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και η "Eleven" ανεβάζει φωτογραφίες

Υποσχέσεις για μια πιο σκοτεινή και με περισσότερη δράση 3η σεζόν
14 Νοεμβρίου 2018 18:01
Stranger Things 3: Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και η

Όσοι ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν του Stranger Things θα χαρείτε να μάθετε ότι τα γυρίσματα της ολοκληρώθηκαν. Για αυτό φρόντισαν να το μάθουμε οι πρωταγωνιστές της σειράς και συγκεκριμένα ο David Harbour, που παίζει τον Chief Hopper αλλά και η νεαρή Eleven της Millie Bobby Brown, οι οποίοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στο Instagram ανήρτησαν μερικές teaser φωτογραφίες, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Από τη μία, η νεαρή Eleven λέγεται ότι στη νέα σεζόν θα δούμε να βιώνει τα σημάδια της εφηβείας της, καθώς το όλο σκηνικό περιγράφεται ως πιο ζοφερό και με περισσότερη δράση από κάθε άλλη σεζόν. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

thats a wrap ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MBB ? (@milliebobbybrown) στις

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wrapped. Everyone say ‘goodbye mustache.’ If you need any info on what’s good in Hawkins while I’m away, give Gary a call. He can’t keep his damn mouth shut. #spoilerswithoutcontext #awfullogos #facecaterpillar #bestjobever #fletch #speilbergeatyourheartout

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Harbour (@dkharbour) στις

Και από την άλλη ο αγαπητός Chief Hopper έκανε το δικό του tease με ένα καπέλο και το hashtag #spoilerswithoutcontext αφήνοντας να εννοηθεί πως θα τον δούμε με μια παράξενη αμφίεση στον 3ο κύκλο. Αυτό που αφήνει χώρο για εικασίες είναι το "One More Time" (Ακόμη μια φορά) στη λεζάντα της ανάρτησης της Bobby Brown. Ίσως κάποιος από τους χαρακτήρες να μην επιβιώσει στο φινάλε της 3η σεζόν; Μένει να το δούμε, καθώς με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ίσως και η marketing μηχανή του Netflix πάρει μπρος και αρχίζουμε να βλέπουμε κάποια καινούργια teasers.

To Stranger Things 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2019 αποκλειστικά στο Netflix.