The Little Drummer Girl: O Alexander Skarsgard για την σκηνή στην Ακρόπολη που παραλίγο να κοπεί

Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα που έγιναν στην χώρα μας
11 Νοεμβρίου 2018 19:03
The Little Drummer Girl: O Alexander Skarsgard για την σκηνή στην Ακρόπολη που παραλίγο να κοπεί

Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του The Little Drummer Girl, ο Alexander Skarsgard, έκανε μερικές αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της σειράς, που ένα μεγάλο τους μέρος έλαβε χώρα στην Ελλάδα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Harper's Bazaar, ο Skarsgard ανέφερε πως η σκηνή που γυρίστηκε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης χρειάστηκαν μήνες και μήνες διαπραγματεύσεων από πλευράς της παραγωγής, ώστε να πάρει το πράσινο φως από την ελληνική πολιτεία. 

Ακόμη και αφότου δόθηκε το "ΟΚ" από την Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, ώστε να επιτραπεί στον σκηνοθέτη Park Chan-wook να γυρίσει τη σειρά του, υπήρχαν στελέχη της κυβέρνησης να επιτηρούν τη διαδικασία, ώστε να διαβεβαιώσουν ότι η εμβληματική τοποθεσία "θα αναπαρασταθεί με σεβαστό τρόπο"

Ο Skarsgard έδωσε λεπτομέρειες για το πώς η παραγωγή πήρε το πράσινο φως και γύρισε τη συγκεκριμένη σκηνή:

Δεν είχαν ανοίξει για καμία κινηματογραφική παραγωγή εδώ και 70-80 χρόνια και το να μπορούμε να κάνουμε γυρίσματα σε αυτό το μέρος, μόνο εμείς για μια ολόκληρη βραδιά ήταν κάτι το εκπληκτικό και κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Έγιναν πολλές διαπραγματεύσεις -ακόμη και εκείνη τη βραδιά υπήρχαν στελέχη από την κυβέρνηση που επέβλεπαν και έπρεπε να διαπραγματευτούμε επι τόπου για να πάρουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Έπρεπε, επίσης, να διασφαλίσουμε ότι πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν και πως θα έβγαινε με σεβαστό τρόπο. Αυτή ήταν η μόνη μας ανησυχία και για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι πρόκειται για μια αξιοσημείωτη σκηνή και ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. 

 

Μαζί με τον Skarsgard, συμπρωταγωνίστησαν στην κατασκοπική μίνι σειρά οι Michael Shannon και Florence Pugh

To The Little Drummer Girl έχει προβληθεί ήδη μέσω του BBC One και στις 19 Νοεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ μέσω του AMC.