The Undoing: H Susanne Bier υπέγραψε για την σκηνοθεσία του νέου δράματος του HBO

Με πρωταγωνίστρια την Nicole Kidman
10 Νοεμβρίου 2018 08:01
The Undoing: H Susanne Bier υπέγραψε για την σκηνοθεσία του νέου δράματος του HBO

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Susanne Bier επισημοποίησε την συνεργασία της με το HBO, για την σκηνοθεσία του επερχόμενου δράματος The Undoing με πρωταγωνίστρια την Nicole Kidman (Big Little Lies).

Έπειτα από τον θρίαμβο που γνώρισε η δημιουργός του The Night Manager, βάζει πλώρη για ένα ακόμη φιλόδοξο τηλεοπτικό project το οποίο θα απαρτίζεται από έξι επεισόδια συνολικά. Η Bier μεταξύ άλλων επωμίζεται και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για λογαριασμό της David E. Kelley Productions, κάτι που κάνει και η Kidman μαζί με τους Per Saari της Blossom Films και Bruna Papandrea της Made Up Stories.

Η πλοκή του The Undoing θα αφορά την ‘Grace Sachs’ (Kidman), μία καταξιωμένη ψυχίατρο που γράφει ένα βιβλίο και έχει έναν επιτυχημένο γάμο μέσα στα πλαίσια του οποίου έγινε μητέρα ενός αγοριού που φοιτά σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Νέας Υόρκης. Λίγες εβδομάδες λοιπόν, πριν εκδοθεί το βιβλίο της, η ηρωίδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα χάσμα στην ζωή της: έναν βίαιο θάνατο, έναν σύζυγο που αγνοείται, και στην θέση του άνδρα που η ‘Grace’ νόμισε ότι ήξερε, θα βρει κάτι τρομακτικό μέσα από αλλεπάλληλες συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Μέσα σε αυτή την χαοτική κατάσταση και σοκαρισμένη από την αναπάντεχη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, η γυναίκα αυτή καλείται να σταθεί και πάλι στα πόδια της για χάρη του παιδιού της και να του χαρίσει και πάλι μία φυσιολογική καθημερινότητα.