Dogs of Berlin: Το νέο trailer δείχνει μία πόλη στο χείλος του χάους και της ανομίας

Η δεύτερη μεγάλη γερμανική παραγωγή του Netflix μετά το DARK
09 Νοεμβρίου 2018 17:38
Dogs of Berlin: Το νέο trailer δείχνει μία πόλη στο χείλος του χάους και της ανομίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη αστυνομική σειρά Dogs of Berlin που συνιστά την δεύτερη γερμανική παραγωγή της γνωστής streaming υπηρεσίας έπειτα από το Dark.

Καθήκοντα δημιουργού του εν λόγω δράματος, επωμίζεται ο Christian Alvart. Η όλη πλοκή που αναπτύσσεται σε δέκα επεισόδια συνολικά, αφορά δύο ντετέκτιβ, τον ‘Erol Birkan’ (Fahri Yardim) και τον ‘Kurt Grimmer ‘(Felix Kramer) στους οποίους έχει ανατεθεί η έρευνα για την ανθρωποκτονία ενός δημοφιλούς αστέρα του ποδοσφαίρου, του τουρκογερμανικής καταγωγής, ‘Orkan Erdem’.

Το θέμα είναι ότι καθώς προχωρούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ο αριθμός των υπόπτων αυξάνεται σταδιακά. Εμπλεκόμενοι θα μπορούσαν να είναι από μέλη αδίστακτων συμμοριών μέχρι ανώτατοι αξιωματούχοι του Βερολίνου. Οι επιθεωρητές πρέπει να διαλευκάνουν τον φόνο ξεκινώντας ένα αδυσώπητο ανθρωποκυνηγητό στους κόλπους του υποκόσμου και ενός αθέατου παρασκηνίου που απαρτίζεται από άτομα υπεράνω πάσης υποψίας.

Το Dogs of Berlin έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 7 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: