Death and Nightingales: Το νέο trailer θέτει αντιμέτωπους τους Jamie Dornan και Matthew Rhys

Οι πρωταγωνιστές των ‘The Fall’ και ‘The Americans’ προχωρούν σε μία ανοιχτή σύγκρουση
07 Νοεμβρίου 2018 19:59
Death and Nightingales: Το νέο trailer θέτει αντιμέτωπους τους Jamie Dornan και Matthew Rhys

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα περιόδου του BBC, Death and Nightingales, όπου πρωταγωνιστούν ο Jamie Dornan (My Dinner with Hervé, A Private War) και ο βραβευμένος με Emmy, Matthew Rhys (The Americans)

Στην εν λόγω μίνι σειρά η οποία απαρτίζεται συνολικά από τρία επεισόδια, ο Dornan υποδύεται έναν αινιγματικό νεοφερμένο εν ονόματι ‘Liam’ και ο οποίος μπορεί να ευθύνεται για επιθέσεις με βόμβες στο Λονδίνο. Καταλήγει λοιπόν να ζει σε  μία φάρμα της οποίας ιδιοκτήτης είναι ένας αμείλικτος άνδρας, ο ‘Billy’ (Matthew Rhys), ο οποίος κακομεταχειρίζεται την θετή του κόρη, ‘Beth’ (Ann Skelly). Μετά από πολλά χρόνια, πόνου και προδοσίας, η κοπέλα αποφασίζει να πάρει την ζωή της στα χέρια της, με σύμμαχό της σε αυτήν την προσπάθεια τον ‘Liam’. Τα πράγματα δείχνουν να οδηγούνται βαθμιαία εκτός ελέγχου ώστε το μέλλον των ηρώων να αποβαίνει αβέβαιο.

Το σενάριο για το παρόν τηλεοπτικό εγχείρημα που εμπνέεται από το αντίστοιχο ιστορικό μυθιστόρημα του Ιρλανδού συγγραφέα Eugene McCable, επιμελήθηκε ο Allan Cubitt, ο δημιουργός του The Fall ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται ενώνει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις του με τον Dornan.

Η πρεμιέρα του Death and Nightingales αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στο BBC, τέλη αυτού του μήνα. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: