Deadly Class teasers: Κανείς δεν θα ήθελε συναπαντήματα με τέτοιους μαθητές!

Ειδικά όταν υπάρχει στο πρόγραμμά τους χρόνος για φασαρίες 
05 Νοεμβρίου 2018 16:42
Deadly Class teasers: Κανείς δεν θα ήθελε συναπαντήματα με τέτοιους μαθητές!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το SYFY έθεσε σε κυκλοφορία δύο καινούργια teasers για το επερχόμενο σόου Deadly Class των αδερφών Joe και Anthony Russo (Avengers: Infinity War, Captain America: Civil War), την τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου comic μυθιστορήματος του συγγραφέα Rick Remender και του εικονογράφου Wes Craig το οποίο εκδόθηκε από την Image Comics.

Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται το 1987 στο San Francisco και αφορά έναν άστεγο έφηβο (Benjamin Wadsworth) ο οποίος αρχίζει μαθήματα σε ένα μυστηριώδες ιδιωτικό σχολείο όπου οι μαθητές είναι γόνοι των πιο σκληροπυρηνικών οικογενειών του οργανωμένου εγκλήματος. Στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα οι παιδαγωγικές μέθοδοι που εφαρμόζονται απέχουν έτη φωτός από αυτές που συναντάει συνήθως κανείς, με το στοιχείο της βίας να μην απουσιάζει από το πρόγραμμα!

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Maria Gabriela de Faria, Benedict Wong (Doctor Strange, Electric Dreams), Lana Condor (X-Men: Apocalypse, Alita: Battle Angel), Maria Gabriela de Faria (Yo Soy Franky, Sitiados), Luke Tennie (Shock and Awe), Liam James (The Way Way Back, The Killing) και Michel Duval (Señora Acero, Queen of the South).

Πρόκειται για μία συμπαραγωγή της Sony Pictures Television Studios και της Universal Cable Productions.

Η πρεμιέρα του Deadly Class έχει δρομολογηθεί για τις Ιανουαρίου 16 του 2019 στο SYFY. Παρακάτω έπονται και τα σχετικά teasers: