The OA: Η Brit Marling υπόσχεται στους fans της sci-fi σειράς να αναμένουν τη 2η σεζόν

Η συνδημιουργός και πρωταγωνίστρια του σόου αδημονεί για το επόμενο κεφάλαιο
04 Νοεμβρίου 2018 10:39
The OA: Η Brit Marling υπόσχεται στους fans της sci-fi σειράς να αναμένουν τη 2η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Brit Marling, η πρωταγωνίστρια του The OA, και συνδημιουργός μαζί  με τον Zal Batmanglij στο εν λόγω επιστημονικής φαντασίας δράμα του Netflix, ανυπομονεί για την επιστροφή του τηλεοπτικού αυτού project με 2ο κύκλο.

Το παραπάνω εγχείρημα που ξεκίνησε το 2016 απ’ ό,τι φαίνεται θα έχει και συνέχεια, όπως διαβεβαίωσε η διάσημη ηθοποιός μέσα από προσωπική της ανάρτηση στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

short answer: @z_al and I just finished soundmixing chapter 2 so it is coming! long AF answer: swipe ⬅️ to deep dive

A post shared by Brit Marling (@britmarling) on

Η Marling είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατες δηλώσεις της ότι πάντα με ισχυρό το στοιχείο μίας sci-fi ανθολογίας,  το The OA από εδώ και μπρος θα συνιστά από μόνο του «ένα νέο είδος αφήγησης» το οποίο θα είναι κάτι σαν υβρίδιο ανάμεσα σε «φιλμ και σειρά», οπότε αλλάζει η τυπική μέθοδος παραγωγής του.

Να σημειωθεί εν προκειμένω ότι στο The OA η Marling μας συστήθηκε ως μία νεαρή γυναίκα, η ‘Prairie Johnson’, της οποίας η οικογένεια χάνει απροσδόκητα τα ίχνη της. Με την τύχη της να αγνοείται επί επτά ολόκληρα χρόνια, οι γονείς της έχουν απελπιστεί και πιστεύουν ότι έχει συμβεί το μοιραίο. Μια μέρα ωστόσο, η ηρωίδα τους ξαναβρίσκει. Πλέον ακούει στο όνομα “The OA” και έχει αποκτήσει την όρασή της παρά το γεγονός ότι ήταν τυφλή πριν ακόμη εξαφανιστεί.