Game of Thrones: Η τελική μάχη του φινάλε θα είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει στην τηλεόραση

Σοκαριστικές λεπτομέρειες από τα γυρίσματα του 8ου κύκλου
03 Νοεμβρίου 2018 10:17
Game of Thrones: Η τελική μάχη του φινάλε θα είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει στην τηλεόραση

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι που διαβάζετε αυτό το άρθρο θα έχετε δει το φινάλε της 7ης σεζόν του Game of Thrones και το πως κλείνει με τον Night King στο Τείχος του Westeros και τον Ice Dragon του. Σα να μην έφτανε αυτό εκατοντάδες χιλιάδες Wights τον ακολουθούν νότια του τείχους, δηλαδή προς το κάστρο του Winterfell. 

Όπως μαθαίνουμε από το ειδικό αφιέρωμα του EW για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones το φινάλε θα είναι κάτι το ασύλληπτο για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Άλλωστε το ίδιο το GoT είναι αυτό που θόλωσε τα όρια μεταξύ τηλεόρασης και κινηματογράφου. Σας είχαμε ενημερώσει, επίσης, ότι τα γυρίσματα μιας μάχης διήρκησαν περίπου δυο μήνες αλλά τώρα γίνονται γνωστές νέες ζουμερές πληροφορίες για αυτή την περιβόητη μάχη. 

Και πράγματι είναι σοκαριστική η λεπτομέρεια αλλά και το πόσοw χρόνος χρειάστηκε για να γυριστεί η τελική μάχη που θα γίνει στο Winterfell, όπως όλα δείχνουν. Χαρακτηριστικά το άρθρο του EW αναφέρει: 

Αυτές οι 55 νύχτες ήταν μόνο για της εξωτερικές σκηνές της μάχης στο πλατό του Winterfell. Τα γυρίσματα μετακόμισαν έπειτα στο στούντιο, όπου ο Sapochnik συνέχισε να γυρίζει την ίδια μάχη για βδομάδες μετά από αυτό!

Την μάχη αυτή σχολίασε ο Peter Dinklage -κοινώς Tyrion Lannister- λέγοντας πως: 

Είναι βάναυση. Κάνει το Battle of the Bastards να μοιάζει με λούνα παρκ.

Ακόμη ένα ενδιαφέρον γεγονός, όπως αποκάλυψε ο showrunner, David Benioff, είναι πώς σε αυτή τη μάχη θα υπάρχουν πολλά storylines που θα εξελίσσονται:

Το να έχεις τη μεγαλύτερη μάχη δεν ακούγεται και τόσο ενθουσιώδες -πραγματικά ακούγεται βαρετό. Μέρος της πρόκλησης και στην πραγματικότητα ήταν του Miguel (Sapochnik, σκηνοθέτη του επεισοδίου) πρόκληση το πώς να την κρατήσει ελκυστική.  Χτίζουμε προς αυτή την εξέλιξη από την αρχή του σόου, είναι οι ζωντανοί εναντίον των νεκρών και δεν μπορείς να το βγάλεις σε μια σεκάνς των 12 λεπτών. 

Χωρίς καν να ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει, ίσως και ολόκληρο το 6ο και τελευταίο επεισόδιο να είναι αυτή η τελική γιγαντιαία μάχη, όλα αυτά ακούγονται συναρπαστικά για το τι έχει ετοιμάσει η παραγωγή του HBO. 

Το Game of Thrones Season 8 θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο μισό του 2019.