True Detective Season 3: Τα φαντάσματα του παρελθόντος ξυπνούν στο νέο trailer για τον Mahershala Ali

Στοιχειώνοντας τα βήματά του με ένα ανατριχιαστικό έγκλημα στο Ozarks
02 Νοεμβρίου 2018 18:56
True Detective Season 3: Τα φαντάσματα του παρελθόντος ξυπνούν στο νέο trailer για τον Mahershala Ali

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το HBO έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer  για την 3η σεζόν του αστυνομικού δράματος True Detective όπου του cast ηγείται ο Mahershala Ali (Moonlight, House of Cards) με τον Stephen Dorff να τον πλαισιώνει υποκριτικά.

Ο 3ος κύκλος έρχεται δυναμικά στην μικρή οθόνη φιλοδοξώντας να κάνει πάταγο όμοιο με αυτόν του πρώτου κεφαλαίου της ιστορίας. Πλέον η όλη πλοκή εστιάζει σε ένα νέο αστυνομικό δίδυμο (Mahershala Ali, Stephen Dorff) που θα διεξάγει μία έρευνα για την διαλεύκανση της εξαφάνισης δύο παιδιών στο Ozarks την δεκαετία του 1980.

Ωστόσο όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς παρακάτω από το trailer η υπόθεση θα αναπτυχθεί σε τρεις χρονικές περιόδους κάτι που θα επιτευχθεί μέσω των αναδρομών σε καθοριστικά γεγονότα που συνδέονται με τον κύριο πρωταγωνιστή και το πώς προσπάθησε να εξιχνιάζει το έγκλημα. Ένας ακόμη καταραμένος ήρωας γεννιέται μέσα από μία υποβλητική  noir αφήγηση που φέρει και ρετρό στοιχεία, υποσχόμενη να στείλει ρίγη στην ραχοκοκαλιά μας μέσα από ένα σκοτεινό μυστήριο.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: Carmen Ejogo, Mamie Gummer, Ray Fisher, και Scoot McNairy.

Η 3η σεζόν του True Detective θα κάνει ποδαρικό στο HBO στις 13 Ιανουαρίου του 2019