Diablero: Στο πρώτο trailer η πόλη του Μεξικού πολιορκείται από στοιχειά και δαίμονες

Η νέα σειρά του Netflix μας συστήνει την δική της ιδιότυπη ομάδα εξερεύνησης του παραφυσικού
01 Νοεμβρίου 2018 16:32
Diablero: Στο πρώτο trailer η πόλη του Μεξικού πολιορκείται από στοιχειά και δαίμονες

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer το επερχόμενο σόου υπερφυσικού τρόμου Diablero, μία φρέσκια ισπανόφωνη συμπαραγωγή του Netflix και της Morena Films, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα φαντασίας “El Diablo me obligó” του συγγραφέα Francisco Haghenbeck.

Η υπόθεση τοποθετείται στον 21ο αιώνα, στην πόλη του Μεξικού, την οποία εδώ και καιρό έχουν εγκαταλείψει οι αγγελικές δυνάμεις, με τις ισορροπίες ανάμεσα στο καλό και στο κακό να αποδεικνύονται ιδιαίτερα εύθραυστες. Πλέον, οι πολίτες δέχονται επιθέσεις από σατανικές λεγεώνες και φρικιαστικά πλάσματα. Ο πάτερ λοιπόν ‘Ramiro Ventura’, ένας ιερέας αποφασισμένος να καταπολεμήσει το  χάος που απλώνεται ολόγυρα του, προστρέχει σε βοήθεια σε έναν θρυλικό κυνηγό δαιμόνων εν ονόματι ‘Diablero Elvis Infante’.  Έχοντας στο πλευρό τους και μία πραγματική υπερήρωα, την ‘Nancy Gama’, αυτό το ασυνήθιστο γκρουπ ενώνει τις δυνάμεις του πυροδοτώντας εξελίξεις οι οποίες μπορεί και να αποβούν μοιραίες για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ως δημιουργός του project ανέλαβε ο José Manuel Cravioto. Το cast συγκροτούν οι: Christopher von Uckermann, Giselle Kuri, Horacio García Rojas, Dolores Heredia, Humberto Busto, Flavio Medina, και ο Quetzalli Corté.

Η πρεμιέρα του Diablero έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: