Έρχεται σειρά με τους Winter Soldier και Falcon στη streaming υπηρεσία της Disney

Επιστρατεύονται κι άλλοι ήρωες της Marvel
01 Νοεμβρίου 2018 09:22
Έρχεται σειρά με τους Winter Soldier και Falcon στη streaming υπηρεσία της Disney

Την επιστράτευση περισσότερων ηρώων της Marvel επιτάσσει η Disney για την επερχόμενη streaming υπηρεσία της που θα ανταγωνιστεί το Netflix. Μέσα από το ρεπορτάζ του Variety γίνεται γνωστό ότι στα σκαριά βρίσκεται μια μίνι σειρά με τους Falcon και Winter Soldier, τους οποίους υποδύονται οι Anthony Mackie και Sebastian Stan αντίστοιχα, η οποία θα αποτελείται από έξι ή οκτώ επεισόδια. Τελευταία φορά τους είδαμε μαζί ήταν στο πρόσφατο Avengers: Infinity War, ενώ η πρώτη τους συνεργασία επί της οθόνης ήταν στο Captain America: Civil War. 

Μάλιστα, είναι η πρώτη σειρά -από αυτές που έχει ακουστεί ότι ετοιμάζει η Marvel- που βρήκε σεναριογράφο. Ο λόγος για τον Malcolm Spellman που θα επιμεληθεί το σενάριο της μίνι σειράς και έχει δουλέψει προηγουμένως στο Empire του Fox. 

Αυτές οι σειρές που θα βγουν στην streaming υπηρεσία της Disney έχουν μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτές του Netflix όπως τα Daredevil και Punisher, καθώς την παραγωγή τους αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα Marvel Studios και ο Kevin Feige, επικεφαλής του Marvel Cinematic Universe. Tόσο η Marvel όσο και η Disney αρνήθηκαν να σχολιάσουν το οτιδήποτε, αφήνοντας έμμεσα να εννοηθεί ότι κάτι ψήνεται, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εκτός της τηλεοπτικής σειράς των Falcon/ Winter Soldier, η Marvel ετοιμάζει ξεχωριστές σειρές για την Scarlet Witch της Elizabeth Olsen και τον λατρεμένο Loki του Tom Hiddleston