O "Sheldon" του Big Bang Theory είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της TV

Ποιοι είναι όμως σto Τοπ 10 tου Forbes;
27 Οκτωβρίου 2018 18:52
O

Στην χρυσή εποχή της τηλεόρασης που ζούμε -στο εξωτερικό την αποκαλούν "Peak TV- οι σειρές βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια στη βροχή και τα κασέ των ηθοποιών, σε συνδυασμό με την παγκόσμια αποδοχή που έχουν οι δουλειές τους, τα καθιστά διόλου ευκαταφρόνητα. Πόσα παίρνουν, λοιπόν, οι λατρεμένοι του κόσμου αστέρες της τηλεόρασης; Το Forbes όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, έβαλε κάτω τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του από τα IMDB, Box Office Mojo, τους ατζέντηδες και insiders της βιομηχανίας και αποκαλύπτει τους μισθούς των τηλεοπτικών σταρ των ΗΠΑ. 

Από τις πρώτες πέντε θέσεις οι τέσσερις είναι κατειλημμένες από τους πρωταγωνιστές του Big Bang Theory, όμως ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός είναι ο Jim Parsons, κοινώς Sheldon Cooper του BBT, ο οποίος λαμβάνει σε κάθε σεζόν περί τα $26.5 εκατομμύρια προ φόρων.

Ακολουθούν οι συνάδελφοι και συμπρωταγωνιστές τους Johnny Galecki με $25 εκ. και οι Kunal Nayyar και Simon Helberg με 23.5 εκατομμύρια δολάρια έκαστος, ενώ την κορυφαία πεντάδα συμπληρώνει ο Mark Harmon του NCIS με 19 εκατομμύρια δολάρια. 

1. Jim Parsons

Earnings: $26.5 million

Primary Show: Big Bang Theory

2. Johnny Galecki

$25 million

Big Bang Theory

3. (tie) Simon Helberg

$23.5 million

Big Bang Theory

 

4. (tie) Kunal Nayyar

$23.5 million

Big Bang Theory

 

5. Mark Harmon

$19 million

NCIS

6. Ed O'Neill

$14 million

Modern Family

7. Eric Stonestreet

$13.5 million

Modern Family

 

8. Jesse Tyler Ferguson

$13 million

Modern Family

9. Ty Burrell

$12 million

Modern Family

 

10. Andrew Lincoln

$11 million

The Walking Dead