Η επιστροφή της Samara στο πρώτο trailer του "Rings"

Η εξάπλωση της μυστηριώδους βιντεοκασέτας
25 Αυγούστου 2016 19:44
Η επιστροφή της Samara στο πρώτο trailer του

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την τρίτη ταινία της σειράς Ring, η οποία επιστρέφει από το 2005. Το "Rings", λοιπόν είναι το επόμενο κεφάλαιο που θέλει την επιστροφή της Samara και της μυστηριώδους βιντεοκασέτας-δολοφόνου. Έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα "soft reboot" του franchise, μιας και η περίληψη της ταινίας αναφέρει το εξής:

Ένα νέο κεφάλαιο στο πολυαγαπημένο horror franchise "RING". Μια νεαρή γυναίκα αρχίζει να ανησυχεί, καθώς ανακαλύπτει πως ο σύντροφος της ερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα γύρω από μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα, που λέγεται πως σκοτώνει τον θεατή της ύστερα από εφτά ημέρες. Θυσιάζει τον εαυτό της για να σώσει το σύντροφο της και εκεί κάνει μια τρομακτική ανακάλυψη: υπάρχει μια 'ταινία μέσα στην ταινία' που κανέναν δεν είχε ξαναδεί...

Το σενάριο υπογράφουν οι Jacob Aaron Estes (Mean Creek), Akiva Goldsman (I Am Legend) and David Loucka (House at the End of the Street) και τη σκηνοθεσία ο F. Javier Gutierrez. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Vincent D' Onofrio (Daredevil) και ο Johnny Galecki (The Big Bang Theory). Ακολουθεί το ανατριχιαστικό trailer του Rings και τα δύο poster της ταινίας, που θα προβληθεί στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου.