Victoria Season 3: Στο νέο teaser η Υψηλοτάτη έρχεται αντιμέτωπη με μία επανάσταση

Το στέμμα της βαραίνει περισσότερο σε έναν δύσκολο καιρό για γαλαζοαίματους!
25 Οκτωβρίου 2018 12:33
Victoria Season 3: Στο νέο teaser η Υψηλοτάτη έρχεται αντιμέτωπη με μία επανάσταση

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για την 3η σεζόν του βιογραφικού δράματος περιόδου Victoria του PBS, με την “Αυτής Μεγαλειότης βασίλισσα” να μπαίνει σε μία κρίσιμη ιστορική συγκυρία.

Το όλο concept τοποθετείται χρονικά εν έτει 1848 και η εξοχότατη Βικτώρια (Jenna Coleman) μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Αλβέρτο (Tom Hughes) μεγαλώνουν πια την πολυμελή οικογένειά τους, ενώ η τωρινή εγκυμοσύνη της ηρωίδας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο καθώς το ζευγάρι διαπιστώνει πως ένας επαναστατικός αναβρασμός έχει αρχίσει να φουντώνει.

Η δημιουργός της σειράς, Daisy Goodwin επιβεβαιώνει το παραπάνω γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο και επεισοδιακό διάστημα τόσο για την βασιλική οικογένεια όσο και για την Ευρώπη, με τις εξεγέρσεις στην ήπειρο και την αβεβαιότητα να περιτριγυρίζουν την μοναρχία. Είναι ό,τι κοντινότερο βίωσε η Βρετανία σε επανάσταση κατά τον 19ο αιώνα. Με ολόκληρη την Ευρώπη να καταρρέει. Ο Γάλλος βασιλιάς καθαιρέθηκε από τον θρόνο. Υπήρξαν πολλοί ξεσηκωμοί στο Βερολίνο, με την Βικτώρια και τον Αλβέρτο να είναι τρομοκρατημένοι».

Επιπλέον στο cast προστέθηκε και η Kate Fleetwood ως η μεγαλύτερη και αινιγματική ετεροθαλής αδερφή της Βικτώρια, η Feodora, που επιστρέφει αναπάντεχα στο παλάτι προκαλώντας τριγμούς στο ήδη ταραχώδες πολιτικό σκηνικό.

Ο 3ος κύκλος του Victoria έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στην μικρή οθόνη στις 13 Ιανουαρίου του 2018.