Mirzapur: Το νέο trailer μας βάζει σε άγνωστα μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος στην Ινδία

Το Amazon μας συστήνει μία φρέσκια, διεθνή αστυνομική σειρά
24 Οκτωβρίου 2018 07:28
Mirzapur: Το νέο trailer μας βάζει σε άγνωστα μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος στην Ινδία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Mirzapur, το επερχόμενο αστυνομικό δράμα του Amazon για το οποίο έχουν αναλάβει ως δημιουργοί οι Karan Anshuman και Puneet Krishna, με τον Gurmmeet Singh να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Στο εν λόγω project το οποίο απαρτίζεται από εννέα επεισόδια, εστιάζει σε δύο αδέρφια, τους ‘Guddu’ και ‘Bablu’, των οποίων οι δρόμοι διασταυρώνονται με εκείνον του ‘Munna’, του απρόβλεπτου, άπληστου και φιλόδοξου γιου του ‘Akhandanand Tripathi’, ενός μεγάλου μαφιόζου του ινδικού υποκόσμου, με φόντο την βία των συμμοριών, το εμπόριο των ναρκωτικών, την διαφθορά, και την εξουσία σε μια άνομη πόλη μέσα στην ενδοχώρα.

Πρωταγωνιστούν οι: Pankaj Tripathi, Ali Fazal, Vikrant Massey, Divyendu Sharma, Kulbhushan Kharbanda, Shweta Tripathi, Shriya Pilgaonkar, και Rasika Dugal.

To Mirzapur αναμένεται να κάνει ποδαρικό στην streaming υπηρεσία του Amazon Prime Video στις 16 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: