Tidelands: Στο πρώτο trailer κάνουμε βουτιά σε ένα ανεξήγητο μυστήριο

Με το Netflix να μας ξεναγεί σε νέα, αχαρτογράφητα νερά της επιστημονικής φαντασίας
23 Οκτωβρίου 2018 18:11
Tidelands: Στο πρώτο trailer κάνουμε βουτιά σε ένα ανεξήγητο μυστήριο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του επερχόμενου Tidelands του Netflix, που πρόκειται για μια φρέσκια πρωτότυπη αυστραλιανή sci-fi σειράς, όπου πρωταγωνιστεί η Charlotte Best (Home & Away, Puberty Blues).

Τα γυρίσματα της εν λόγω συμπαραγωγής του Netflix και της βραβευμένης με Emmy και BAFTA εταιρείας Hoodlum, πραγματοποιήθηκαν στο Queensland. Η υπόθεση του τηλεοπτικού αυτού project που θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια συνολικά, εστιάζει στην ‘Cal McTeer’ (Charlotte Best), μία κοπέλα η οποία ύστερα από δέκα χρόνια παραμονής της σε αναμορφωτήριο, επιστρέφει πια στην γενέτειρά της, ένα μικρό ψαροχώρι στο Orphelin Bay.

Βέβαια, εκείνες τις μέρες ξεβράζεται στην ακτή το πτώμα ενός ντόπιου ψαρά και κάπως έτσι έρχεται στην επιφάνεια η ένοχη σχέση της πόλης με το εμπόριο ναρκωτικών κάτι που ξαφνικά παίρνει τεράστια έκταση στα μέσα. Η ‘Cal’ καλείται να ξεσκεπάσει ανείπωτα μυστικά του τόπου της, καθώς ερευνά μία κοινότητα αυτοεξόριστων που ζουν σε μια δυσπρόσιτη τοποθεσία του κόλπου, μία ομάδα όμορφων αλλά και επικίνδυνων όντων που συνιστούν ένα υβρίδιο σειρήνων και ανθρώπων, γνωστοί και ως “Tidelanders”. Η αινιγματική και γοητευτική αρχηγός της ιδιαίτερης αυτής φυλής, ‘Adrielle Cuthbert’ (Elsa Pataky) δείχνει αποφασισμένη να προστατέψει τον λαό της από το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και το οποίο μπορεί να καταστήσει κάλλιστα ως εύκολο στόχο τους δικούς της.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Aaron Jakubenko (Spartacus: War of the Damned), Peter O’Brien (X-Men Origins: Wolverine), Marco Pigossi (Caras e Bocas), Mattias Inwood (Will), Madeleine Madden (Mystery Road), Caroline Brazier (Rake) και Dalip Sondhi (Secret City).

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίζονται εν προκειμένω οι Tracey Robertson και Nathan Mayfield που υπήρξαν παραγωγοί του επιτυχημένου σόου Secret & Lies, ενώ ως δημιουργοί ανέλαβαν οι Stephen M. Irwin και Leigh McGrath.

To Tidelands έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 14 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: