Black Monday trailer: Στη νέα σειρά του Showtime ζωντανεύει η χειρότερη μέρα στην ιστορία της Wall Street

Όταν οι χρηματιστηριακοί δείκτες έκαναν ελεύθερη πτώση κατά την δεκαετία των 80s
20 Οκτωβρίου 2018 16:08
Black Monday trailer: Στη νέα σειρά του Showtime ζωντανεύει η χειρότερη μέρα στην ιστορία της Wall Street

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του καινούργιου κωμικού τηλεοπτικού σόου εποχής Black Monday, ημερομηνία με την οποία συμπληρώνονται ακριβώς 31 χρόνια από την λεγόμενη «Μαύρη Δευτέρα», αφού σαν τότε το 1987 σημειώθηκε η χειρότερη χρηματιστηριακή κατάρρευση στην αγορά μετοχών της Wall Street, με πολλούς να κάνουν λόγο ακόμη και για ένα επικείμενο Κραχ όπως αυτό του 1929.

Για την εν λόγω σειρά του Showtime ως δημιουργοί και εξωτερικοί παραγωγοί έχουν αναλάβει οι Jordan Cahan (My Best Friend’s Girl) και David Caspe (Happy Endings). Το project το οποίο θα αναπτυχθεί σε δέκα επεισόδια συνολικά, μας γυρίζει πίσω σε εκείνο το κρίσιμο εικοσιτετράωρο όταν ο δείκτης Dow Jones έκλεισε με απώλειες πάνω από 22%, με πολλούς χρηματιστές να δίνουν τέλος στην ζωή τους πηδώντας από το μπαλκόνι. Το εγχείρημα αυτό θα μας αφηγηθεί ειδικότερα πώς σε μία τόσο επισφαλή συγκυρία μία ομάδα από outsiders μπόρεσε να επιβιώσει ενώ την ίδια στιγμή διάσημα ονόματα επενδυτών έβλεπαν μειώνεται κατακόρυφα η αξία των μετοχών τους με το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό σύστημα στον κόσμο να κάνει βουτιά και μία χαοτική κατάσταση να κυριαρχεί στις Η.Π.Α.

Το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής συναπαρτίζουν επιπλέον οι υποψήφιοι για Emmy, Seth Rogen και Evan Goldberg (Preacher, Superbad, Future Man) που σκηνοθέτησαν και το πιλοτικό επεισόδιο.

Πρωταγωνιστούν ο νικητής Χρυσής Σφαίρας, Don Cheadle (Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Hotel Rwanda) και ο βραβευμένος με Grammy, Andrew Rannells (Girls), οι οποίοι υποκριτικά πλαισιώνονται από τους Regina Hall (Girls Trip) και Paul Scheer (The League).

Η πρεμιέρα του Black Monday αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Showtime στις 20 Ιανουαρίου του 2019.