Dirty John: Το νέο trailer μας ρωτάει πόσο καλά ξέρουμε το άτομο που αγαπάμε

Οι Connie Britton και Eric Bana εγκλωβίζονται σε μισές αλήθειες
20 Οκτωβρίου 2018 10:18
Dirty John: Το νέο trailer μας ρωτάει πόσο καλά ξέρουμε το άτομο που αγαπάμε

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη δραματική σειρά μυστηρίου Dirty John του Bravo, όπου πρωταγωνιστούν η Connie Britton (Nashville, American Horror Story: Apocalypse) και ο Eric Bana (Lone Survivor, Star Trek).

Η μίνι σειρά βασίζεται στο ομώνυμο podcast του 2017 που σημείωσε 25 εκ. downloads αφότου πρωτοβγήκε. Ο βασικός άξονας του project περιστρέφεται γύρω από την ‘Debra’ (Britton), που ξεκινάει μία σχέση με τον ‘John’ (Bana) αφότου γνωρίζονται διαδικτυακά. Σύντομα το ζευγάρι αποφασίζει να επισημοποιήσει τον δεσμό του με γάμο. Ωστόσο, ο ‘John’ κρύβει μία σκοτεινή πτυχή του παρελθόντος του από την σύντροφό του η οποία σταδιακά θορυβείται από την αινιγματική του στάση ως προς αυτό το ζήτημα και αρχίζει να υποπτεύεται ότι της κρατάει κρυφό ένα ζοφερό μυστικό.

Το τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα το σενάριο του οποίου υπογράφει η Alexandra Cunningham (Chance, Desperate Housewives) είναι μία συμπαραγωγή της Universal Cable Productions, της Los Angeles Times Studios και της Atlas Entertainment.

Η πρεμιέρα του Dirty John έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου στο Bravo. Παρακάτω έπεται και σχετικό trailer: