Peaky Blinders Season 5: Ανακοινώθηκαν φρέσκες προσθήκες στο cast!

Μεγαλώνουν οι φίλοι και οι εχθροί των Sheldbys
19 Οκτωβρίου 2018 10:53
Peaky Blinders Season 5: Ανακοινώθηκαν φρέσκες προσθήκες στο cast!

Κυκλοφόρησε η είδηση ότι έχουμε νέες αφίξεις στο cast του 5ου κύκλου του επιτυχημένου αστυνομικού δράματος περιόδου Peaky Blinders του BBC.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram. Ο Sam Claflin (Me Before You, Adrift, Love,Rosie) λοιπόν, υπέγραψε για την συμμετοχή του στο project που σκηνοθετεί ο Steven Knight (Taboo), και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Cillian Murphy.

Μαζί του επίσης προστίθενται οι Brian Gleeson (Mother!, Phantom Thread), Neil Maskell (Happy New Year, In Darkness), Kate Dickie (The Cry, The Witch), Cosmo Jarvis (Lady Macbeth), Emmett J. Scanlan, Elliot Cowan, Charlene McKenna, Andrew Koji, και Daryl McCormack.  

Το cliffhanger –φινάλε του 4ου κεφαλαίου της ιστορίας άφησε το κοινό να αναρωτιέται διακαώς για το μέλλον  της φαμίλιας των Shelby η οποία απ’ ό,τι φαίνεται θα επεκταθεί και σε άλλα πεδία ενδιαφέροντος, και πέρα από το Birmingham, όπως στην Αμερική ας πούμε. Το αφεντικό της επιχείρησης, ο ‘Tommy’ προετοιμάζει τον εαυτό του και την οικογένειά του για άλλα μεγαλεπήβολα και γεμάτα κίνδυνο εγχειρήματα!

Η 5η σεζόν του Peaky Blinders θα βγει στην μικρή οθόνη μέσα στο 2019, μετακομίζοντας από το BBC Two στο BBC One.