The Little Drummer Girl trailer: Οι Alexander Skarsgård και Florence Pugh δέσμιοι μίας πλεκτάνης

Ο Park Chan-wook μας ταξιδεύει στον γεμάτο δολοπλοκίες κόσμο του συγγραφέα John le Carré
19 Οκτωβρίου 2018 10:28
The Little Drummer Girl trailer: Οι Alexander Skarsgård και Florence Pugh δέσμιοι μίας πλεκτάνης

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το BBC και το AMC έθεσαν σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη μίνι-σειρά The Little Drummer Girl του Park Chan-wook, του σπουδαίου Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη του Oldboy, του Stoker και του The Handmaiden.

Η συμπαραγωγή των δύο παραπάνω δικτύων μαρτυρά το ενδιαφέρον τους να διασκευάσουν στην μικρή οθόνη έργα του καταξιωμένου λογοτέχνη John le Carré, κυρίως μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς την απήχηση που είχε η μεταφορά του “The Night Manager” στο ομώνυμο τηλεοπτικό εγχείρημα όπου πρωταγωνίστησαν ο Hugh Laurie (House, Friends, Stuart Little movies) και ο Tom Hiddleston (Thor movies, Kong: Skull Island, I Saw the Light, Only Lovers Left Alive).

Το φρέσκο λοιπόν, κατασκοπευτικό σόου θα αναπτυχθεί σε έξι επεισόδια συνολικά τα οποία θα προβληθούν ανά δύο σε μία περίοδο τριών ημερών από τις 19 έως 21 Νοεμβρίου 2018. Στο συγκεκριμένο ιστορικό δράμα του cast ηγείται ο πρόσφατα βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Alexander Skarsgård (Big Little Lies,The Legend of Tarzan, True Blood), ο υποψήφιο από την Ακαδημία, Michael Shannon (The Shape of Water, Nocturnal Animals, Revolutionary Road) και η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός Florence Pugh (King Lear, Lady Macbeth, Marcella).

Η νέα ιστορία μυστηρίου που θα μας αφηγηθεί  ο δημιουργός Park Chan-wook εξελίσσεται χρονικά στην δεκαετία του 1970, προσφέροντας στους θεατές του σήμερα την δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από το νοσταλγικό ρεύμα και την υποβλητική αισθητική μιας άλλης εποχής, αποδίδοντας παράλληλα όμως την ατμόσφαιρα που αποτυπώνεται στο ομότιτλο βιβλίο του ο le Carré.

Το κουβάρι της υπόθεσης περιπλέκεται κάπου ανάμεσα στον έρωτα και το μίσος, την αλήθεια και το ψέμα, το καθήκον και την επιθυμία. Η Charlie (Pugh), μία νεαρή ιδεαλίστρια ηθοποιός με εκρηκτικό ταμπεραμέντο που είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την δικής της ευκαιρία να αναδειχθεί, όμως θα βρεθεί εν μέσω μίας διεθνούς ίντριγκας με ένα τεράστιο διακύβευμα. Καθώς παραθερίζει στην Ελλάδα η αναπάντεχη γνωριμία της με τον Becker (Skarsgård), έναν σαγηνευτικό και αινιγματικό ξένο, θα την κάνει να ταλαντευτεί για το τι λαχταρά πραγματικά.

Σύντομα εντούτοις, η Charlie αντιλαμβάνεται πως πίσω από την έλξη που νιώθουν υπάρχει ένας απώτερος σκοπός αφού ο άντρας αυτός που την προσέγγισε είναι ένας Ισραηλινός μυστικός πράκτορας. Η κοπέλα θα αναμειχθεί μαζί του σε μία σύνθετη μηχανορραφία όπου τα νήματα κινεί ο κατάσκοπος Kurtz (Shannon). H ηρωίδα θα επιλεγεί να πάρει τον πρώτο ρόλο σε μία ταινία, αλλά ταυτόχρονα αναγκάζεται να δράσει ως διπλή πράκτορας αφού πλέον καλείται να ανταπεξέλθει σε ένα διπλωματικό παιχνίδι υψηλού ρίσκου και κινδύνου.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer του The Little Drummer Girl: