Narcos: Mexico trailer | Φορέστε τα σομπρέρο σας και τα μάτια σας δέκατέσσερα!

Ένα νέο, μεγάλο αφεντικό αρχίζει business στην αγορά του λευκού θανάτου
18 Οκτωβρίου 2018 16:08
Narcos: Mexico trailer | Φορέστε τα σομπρέρο σας και τα μάτια σας δέκατέσσερα!

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την 4η σεζόν του Narcos, η οποία φέρει τον τίτλο Narcos: Mexico αφού πλέον η επιτυχημένη αστυνομική σειρά του διάσημου δικτύου μας ταξιδεύει στην Λατινική Αμερική, και ειδικότερα στο Μεξικό.

Η ιστορία του μυστικού πράκτορα Javier Pena τον οποίο υποδύθηκε ο Pedro Pascal, έκλεισε. Τώρα πια, θα δούμε νέες μορφές να κυριαρχούν στην υπόθεση του σόου, με προεξάρχουσα αυτήν του Félix Gallardo, τον βαρόνου που έφερε τον εκσυγχρονισμό των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό.

Η δράση του project μετατοπίζεται επομένως από την Κολομβία στην πιο πυκνοκατοικημένη ισπανόφωνη χώρα της Λατινικής Αμερικής, εστιάζοντας στους πρώτους πιο σημαντικούς παραγωγούς και αυτόχθονες παράγοντες στην διακίνηση κοκαΐνης.

Τον ‘Gallardo’ θα ενσαρκώσει ο Diego Luna και τον πράκτορα του Τμήματος Δίωξης  εν ονόματι ‘Kiki Camarena’ ερμηνεύει ο Michael Pena.

Η πρεμιέρα του Narcos: Mexico έχει δρομολογηθεί για τις 16 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: