The Witcher: Βρέθηκαν οι Ciri και Yennefer για την σειρά του Netflix

Αποκαλύφθηκε ολόκληρο το cast και δεν είναι αυτό που περιμένατε
10 Οκτωβρίου 2018 19:28
The Witcher: Βρέθηκαν οι Ciri και Yennefer για την σειρά του Netflix

 Μετά και την ανακοίνωση του Henry Cavill ως Geralt of Rivia, ήρθε η ώρα να μάθουμε και το υπόλοιπο cast της τηλεοπτικής μεταφοράς του The Witcher. Το Netflix ανακοίνωσε ολόκληρο το cast και από άποψη βεληνεκούς ονομάτων σίγουρα δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς, μιας και λατρεμένοι χαρακτήρες όπως η Ciri και η Yennefer, θα ενσαρκωθούν από πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα. 

Συγκεκριμένα, τη Ciri θα υποδυθεί η νεαρή Freya Allan (Into the badlans, War of the Worlds). Την μάγισσα Yennefer, που αποτελεί το αμόρε του Geralt και μητρική φιγούρα της Ciri, θα υποδυθεί η Anya Chalotra.

Στα υπόλοιπα μέλη του cast συναντάμε τους: Jodhi May (Game of Thrones) ως Queen Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) ως  Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) ως Mousesack, MyAnna Buring (The Witcher 3), ως Tissaia, Mimi Ndiweni (The Legend of Tarzan) και Therica Wilson-Read σε ρόλους αρχάριων μαγισσών και τη Millie Brady (King Arthur: Legend of the Sword) ως της Princess Refiri. 

Σύμφωνα με την showrunner της σειράς, Lauren Hissrich, η επιλογή του cast δεν ήταν προσχεδιασμένη και πως "επιλέχθηκαν οι καλύτεροι ηθοποιοί για τον εκάστοτε ρόλο". Υπάρχει και το ενδεχόμενο ότι σε περίπτωση που επιτύχουν όλοι αυτοί οι ανερχόμενοι ηθοποιοί, το Netflix να έχει στα χέρια του ένα cast αστέρων, όπως στην περίπτωση του Stranger Things.

Έγινε γνωστό πως πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της σειράς, οπότε δεν θα αργήσει η ώρα που θα δούμε τις πρώτες φωτογραφίες των χαρακτήρων.

Η σειρά The Witcher αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2020.