Making a Murderer: Part 2| Στο νέο trailer το δικαστικό σύστημα των Η.Π.Α. μπαίνει στο μικροσκόπιο

Και το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου έρχεται σε πρώτο πλάνο
10 Οκτωβρίου 2018 16:39
Making a Murderer: Part 2| Στο νέο trailer το δικαστικό σύστημα των Η.Π.Α. μπαίνει στο μικροσκόπιο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία πλήρες trailer για το Making a Murderer: Part 2, την επιτυχημένη σειρά ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται την περίπτωση του Steven Avery, ο οποίος καταδικάστηκε άδικα σε 18 έτη κράτησης σε σωφρονιστικό ίδρυμα, με ευρήματα γενετικού υλικού να στηρίζουν την αθωότητά του έπειτα από την έκτιση της ποινής του.

Η υπόθεση του άνδρα αυτού ανέδειξε την αναγκαιότητα βελτίωσης του συστήματος απονομής δικαιοσύνης αφού κατηγορήθηκε ξανά αργότερα για την δολοφονία της φωτογράφου Teresa Halbach.

Ενδείξεις εσκεμμένης παγίδευσης του από τρίτους πυροδότησαν καινούργιο κύκλο αντιδράσεων ενώ η δρομολόγηση μίας ακόμη δικαστικής διαμάχης εναντίον του προκάλεσε διχασμό στον κόσμο των Η.Π.Α.

Καθήκοντα δημιουργού του project επωμίστηκαν η βραβευμένη με Emmy, Laura Ricciardi και η Moira Demos που επανέρχονται με δέκα φρέσκα επεισόδια στο Midwest, έχοντας αποκλειστική πρόσβαση στα αρχεία της δίκης.

Η αυλαία του Making a Murderer: Part 2 αναμένεται ανοίξει στο Netflix στις 19 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: