The Mandalorian: Η live-action τηλεοπτική σειρά του Star Wars αποκαλύπτεται! (φωτό)

Οι πρώτες πληροφορίες είναι αρκετές για να σας ενθουσιάσουν
05 Οκτωβρίου 2018 14:12
The Mandalorian: Η live-action τηλεοπτική σειρά του Star Wars αποκαλύπτεται! (φωτό)

Μέσα από το StarWars.com, η Lucasfilm και η Disney ανακοίνωσαν και επίσημα τον τίτλο και τις πρώτες πληροφορίες για την πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά στο σύμπαν του Star Wars. Η σειρά θα ονομάζεται The Mandalorian της οποίας η πλοκή αποκάλυψε ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς Jon Favreau, μέσα από το Instagram του:

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#starwars #TheMandalorian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon Favreau (@jonfavreau) στις

 Η πλοκή έχει ως εξής:

Μετά τις περιπέτειες του Jango και του Boba Fett, ένας άλλος πολεμιστής ξεπροβάλλει στο σύμπαν του Star Wars. Το The Mandalorian λαμβάνει χώρα μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν την εμφάνιση του Πρώτου Τάγματος. Θα ακολουθήσουμε τα ταξίδια ενός μοναχικού πιστολέρο στα μακρινά πέρατα του γαλαξία, μακριά από την δικαιοδοσία του New Republic. 

Σαν να μην έφτανε αυτό δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία με έναν άγνωστο χαρακτήρα σε στολή Mandalorian να περπατάει μέσα σε ένα παζάρι. Το σκηνικό είναι πιθανότατα αυτό που είδαμε πριν από μερικές μέρες σε φωτογραφίες που διέρρευσαν από το πλατό. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και επίσημα. 

 

Επίσης, έγιναν γνωστά τα ονόματα που θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία των επεισοδίων και είναι δυνατά. Αρχικά, ο Dave Filoni, που βοήθησε να δημιουργηθούν τα Star Wars: The Clone Wars και Star Wars: Rebels και αποτελεί ένα αξιοσέβαστο πρόσωπο ανάμεσα στους fans, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου της σεζόν. Επιπροσθέτως, ο Taika Waititi του Thor: Ragnarok, η Bryce Dallas Howard (Solemates), ο Rick Famuyiwa (Dope) και η Deborah Chow του Jessica Jones, θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία των υπόλοιπων επεισοδίων. 

Φημολογείται έντονα ότι τον κεντρικό πρωταγωνιστεί θα ενσαρκώνει ο Pedro Pascal, που γνωρίσαμε μέσα από τα Game of Thrones και Narcos, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

To The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα στην streaming υπηρεσία της Disney, όταν αυτή λανσαριστεί μέσα στο 2019.