The Chilling Adventures of Sabrina trailer: Η διάσημη μαγισσούλα αποκαλύπτει την σκοτεινή πλευρά της!

Και η ιστορία της αρχίζει να βάφεται με τις πιο σκοτεινές αποχρώσεις
04 Οκτωβρίου 2018 16:47
The Chilling Adventures of Sabrina trailer: Η διάσημη μαγισσούλα αποκαλύπτει την σκοτεινή πλευρά της!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο σόου τρόμου The Chilling Adventures of Sabrina όπου η διάσημη έφηβη μάγισσα μας δείχνει την πιο μυστηριώδη αποκρυφιστική της μεριά, εξασκώντας τις υπερφυσικές της δυνάμεις ενώ την καταδιώκουν τρομεροί εχθροί από την αντιπέρα όχθη.

Η ηρωίδα μάλιστα αρνούμενη αρχικά να αποδεχτεί την καταγωγή της και να συναινέσει στην μύησή της στην σύναξη των μάγων, θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο τους αγαπημένους της ενώ τα πράγματα χειροτερεύουν όσο αφήνει να περνάει χρόνος. Ο δημιουργός του Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa, επεξεργάστηκε το σενάριο του project αναλαμβάνοντας και ως εξωτερικός παραγωγός μαζί  με τους Greg Berlanti και Sarah Schechter. Την χρηματοδότηση του project στηρίζει η Warner Bros. Television.

Σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε τους: Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot, και τον Gavin Leatherwood.

Το The Chilling Adventures of Sabrina θα κάνει ποδαρικό στην streaming υπηρεσία του Netflix στις 26 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: