Light as a feather trailer: Σκέψου καλά πριν θελήσεις να συμμετάσχεις σε αυτό το παιχνίδι

Μπορεί να το μετανιώσεις πικρά!
04 Οκτωβρίου 2018 16:34
Light as a feather trailer: Σκέψου καλά πριν θελήσεις να συμμετάσχεις σε αυτό το παιχνίδι

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το σόου τρόμου Light as a Feather που αντλεί υλικό από την ιστορία Light as a Feather, Stiff as a Board της Zoe Aarsen, η οποία είχε αναρτηθεί αρχικά στην ιστοσελίδα διαδικτυακής λογοτεχνίας Wattpad.

Καθήκοντα δημιουργού για την εν λόγω μεταφορά επωμίζεται ο R. Lee Fleming Jr. ενώ την παραγωγή του όλου project συντονίζουν η AwesomenessTV, o Aron Levitz, ο Eric Lehrman και ο Kelsey Grammer της Grammnet.

Το τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα που θα αναπτυχθεί συνολικά μέσα από δέκα επεισόδια, επικεντρώνεται σε ένα πολύ περίεργο αλλά και επικίνδυνο παιχνίδι, το «Light as a Feather, Stiff as a Board», με το οποίο θα θελήσουν να καταπιαστούν για να διασκεδάσουν πέντε ανυποψίαστες έφηβες. Ωστόσο, απροσδόκητα διάφορα δυσάρεστα συμβάντα ξεκινούν να σημειώνονται και κάθε μία από τις πέντε κοπέλες σκοτώνεται αιφνιδίως όπως ακριβώς προβλέφθηκε ο θάνατός της όσο έπαιζαν το παιχνίδι. Καθώς τα κορίτσια πασχίζουν να επιβιώσουν σε κάθε γύρο, ένας αδιόρατος εχθρός τις κυνηγάει μέχρι να δολοφονήσει και την τελευταία της παρέας τους.

 

To cast απαρτίζουν οι: Liana Liberato (Trust, If I Stay, The Best of Me), Haley Ramm, Ajiona Alexus (13 Reasons Why), Brianne Tju, Peyton List, Dylan Sprayberry, Jordan Rodrigues (Lady Bird), Brent Rivera, και ο Dorian Brown Pham.

Η αυλαία του Light as a Feather θα ανοίξει στο Hulu στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: