The Twilight Zone: Τα γυρίσματα του reboot ξεκίνησαν με ένα βίντεο από το πλατό

Και ο Jordan Peele αναλαμβάνει ως ο νέος τηλεοπτικός διάδοχος του Rod Serling
03 Οκτωβρίου 2018 16:14
The Twilight Zone: Τα γυρίσματα του reboot ξεκίνησαν με ένα βίντεο από το πλατό

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε video με το οποίο ανακοινώνεται η έναρξη γυρισμάτων από το reboot της διάσημης sci-fi εκπομπής The Twilight Zone που επανέρχεται  στην μικρή οθόνη, στο CBS All Access.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Jordan Peele (Get Out ) μας συστήνεται εδώ ως ο καινούργιος οικοδεσπότης του σόου.Το project αυτό προβλήθηκα αρχικά για πέντε σεζόν στο CBS (1959-1964) με τον Rod Serling να χαιρετίζει κάθε φορά με την χαρακτηριστική του φωνή τους τηλεθεατές στον σύμπαν του μυστηρίου και του ανεξήγητου. Την δεκαετία του '90, επιχειρήθηκε να συνεχιστεί σαν τηλεοπτικό πρόγραμμα οπότε και διήρκησε για άλλα τρία χρόνια, ενώ κάτι τέτοιο επαναλήφθηκε με δύο ακόμη απόπειρες, χωρίς όμως αυτές να μπορούν να συγκριθούν με την επιτυχία της Ζώνης του Λυκόφωτος την πρώτη περίοδο προβολής της.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σήμερα στα στούντιο της CBS Television, όπως και τότε, με τον Marco Ramirez (The Defenders, Daredevil, Sons of Anarchy, Da Vinci’s Demons) να επιμελείται τα κείμενα και την σκηνοθεσία εν προκειμένω. Την χρηματοδότηση του εγχειρήματος στηρίζει η Monkeypaw Productions και η Genre Films.

Το The Twilight Zone θα κάνει ποδαρικό στις οθόνες μας μάλλον μέσα στο 2019. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό video- ανακοίνωση του CBS: