Wayne: Στο νέο trailer γίνεται ο κακός χαμός με τις ευλογίες των σεναριογράφων του Deadpool

Στην νέα σειρά του YouTube Originals μυρίζει μπαρούτι
03 Οκτωβρίου 2018 08:57
Wayne: Στο νέο trailer γίνεται ο κακός χαμός με τις ευλογίες των σεναριογράφων του Deadpool

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το YouTube Originals έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το action κωμικό σόου Wayne της Endeavor Content το οποίο θα αναπτυχθεί  συνολικά μέσα από δέκα επεισόδια, με τον Shawn Simmons να επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού.

Το εν λόγω project μας εξιστορεί την γεμάτη κίνδυνο και βία περιπέτεια του δεκαπεντάχρονου ‘Wayne’ ο οποίος βολτάρει με το ποδήλατό του μαζί με την νέα του κοπέλα, την ‘Del’ για να ανακτήσουν το συλλεκτικό αμάξι 1978 Pontiac Trans Am, το οποίο έχει κλαπεί ενώ ήταν τους πατέρα του που δεν ζει πια. Το ζευγάρι αυτό έρχεται με εκρηκτικές διαθέσεις να πάρει πίσω ότι του ανήκει! Και δεν πρόκειται να το βάλει κάτω ό,τι και αν συμβεί!

Εδώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Mark McKenna (Sing Street, Kat and Alfie: Redwater) και την Ciara Bravo (Big Time Rush, Red Band Society), ενώ δίπλα τους παίζει και ο Joshua J.Williams (Mudbound).

Τo σενάριο επιμελήθηκαν οι Rhett και Paul Wernick (Deadpool, Zombieland) οι οποίοι μεταξύ άλλων συμμετέχουν και στις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής μαζί με τους Greg Coolidge (Ride Along) και Kirk Ward. Την δράση του πιλοτικού επεισοδίου ενορχηστρώνει ο Iain B.MacDonald (Episodes, I’m Dying Up Here, Shameless).

Το Wayne έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο YouTube Premium τον Ιανουάριο του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: