The Walking Dead: Ο "Negan" αποκαλύπτει πότε θα γίνει το -περίπου- reboot της σειράς

Η σειρά θα αλλάξει όψη και ύφος
02 Οκτωβρίου 2018 08:00
The Walking Dead: Ο

Έχουν ειπωθεί πολλά για το πώς η 9η σεζόν του The Walking Dead θα επιστρέψει στις παλιές καλές ρίζες της σειράς και πως θα αποτελέσει μια "νέα αρχή" για το σόου, που οραματίστηκε ο Robert Kirkman. Πράγματι, η σειρά θα αλλάξει ύφος από ένα σημείο και μετά, όπως αποκαλύπτει ο Jeffrey Dean Morgan, που υποδύεται τον Negan. 

 

AΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ SPOILERS


Έχουμε ήδη αναφέρει ότι το The Walking Dead φέτος θα κάνει ένα άλμα στο χρόνο, μόνο που τώρα ο Negan σε νέα του συνέντευξη στο Extra αναφέρει το πότε θα γίνει αυτό το λεγόμενο "soft reboot" της σειράς:

Ο Rick Grimes θαρρώ πως είναι συνώνυμος με το Walking Dead, οπότε θα μοιάζει σαν να είναι περίπου reboot -με την καλή έννοια. 

Πραγματικά είμαι πολύ θετικός με αυτή την εξέλιξη αυτή, αλλά θα σας πω την αλήθεια, μου λείπει ο Andy (Lincoln). Σε όλους μας λείπει ο Andy. Μόνο η ενέργεια του και πόσο θετικός είναι σαν άνθρωπος, πράγμα σπάνιο και είναι εκπληκτικός ηγέτης. Και νιώθουμε την απώλεια του. 

Επομένως, το τρόπον τινά reboot του The Walking Dead θα το δούμε μετά τον θάνατο (;) ή αντίο του Rick επί της οθόνης. Ακόμη παραμένει μυστήριο το πως θα πει οριστικά αντίο ο κεντρικός πρωταγωνιστής του TWD, με τον Morgan να απαντάει ντροπαλά "θα δούμε" σε πιθανή μελλοντική επανεμφάνιση του στο σόου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την μοίρα του Rick.

Το The Walking Dead Season 9 θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο AMC.