Star Wars: Ξεκινούν τα γυρίσματα της live-action σειράς του Jon Favreau (φωτό)

Πρώτες φωτογραφίες από το πλατό της
02 Οκτωβρίου 2018 01:45
Star Wars: Ξεκινούν τα γυρίσματα της live-action σειράς του Jon Favreau (φωτό)

Μπορεί οι πληροφορίες για την πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά του σύμπαντος του Star Wars να είναι φειδωλές, ωστόσο διέρρευσαν πολλές φωτογραφίες από το πλατό της. Το MakingStarWars.net δημοσίευσε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς που αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Τόσο η Lucasfilm όσο και ο σκηνοθέτης της, Jon Favreau, πάτησαν γκάζι αυτόν τον καιρό ώστε να επισπεύσουν τα γυρίσματα, με το πλατό των πρώτων σκηνών να έχει ήδη στηθεί όπως θα δείτε παρακάτω.

Το σκηνικό που φτιάχτηκε από τους production designers του The Jungle Book, Doug Chiang και Andrew Jones, μοιάζει να παραπέμπει στον πλανήτη Tatooine. Εικάζεται έντονα ότι με τη έναρξη των γυρισμάτων να απέχει μερικά 24ωρα, αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Lucasfilm με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες, καθώς και το cast που θα απαρτίζει τη σειρά. 

Ακούγεται έντονα ότι η σειρά θα ασχολείται με την πολεμοχαρή φυλή των Mandalorians, οι οποίοι είχαν σημαντικό μερίδιο τόσο στο Clone Wars, όσο και στο πρόσφατο Star Wars Rebels. Το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί δια στόματος Favreau είναι ότι θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Return of the Jedi και πριν του The Force Awakens. 

Τέλος, η Lucasfilm και η Disney ποντάρουν αρκετά στην πρώτη τους live-action τηλεοπτική απόπειρα με το budget της σειράς για την πρώτη σεζόν να ξεπερνά κατά πολύ τα $100 εκατομμύρια, δηλαδή πάνω από $10 εκ. ανά επεισόδιο. 

Η νέα live-action σειρά του Star Wars αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην streaming υπηρεσία της Disney