The Walking Dead: Πώς η 9η σεζόν θα φέρει ξανά το ύφος των πρώτων σεζόν

Η νέα showrunner έχει μερικές εκπλήξεις για τους fans της σειράς 
28 Σεπτεμβρίου 2018 18:16
The Walking Dead: Πώς η 9η σεζόν θα φέρει ξανά το ύφος των πρώτων σεζόν

Ενόψει της νέας σεζόν του The Walking Dead το ScreenRant επισκέφτηκε το πλατό της σειράς για να μεταφέρει μερικές ζουμερές πληροφορίες. Η 9η σεζόν του The Walking Dead αποτελεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την post-apocalyptic δραματική σειρά του AMC αφού θα υπάρξουν μεγάλες αποχωρήσεις βασικών πρωταγωνιστών αλλά και ένα άλμα στον χρόνο που αναμένεται να φέρει φρέσκο αέρα στην πλοκή. Μιλώντας με την καινούργια showrunner, Angela Kang αλλά και τον σκηνοθέτη Greg Nicotero, έγινε γνωστό ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρουν το σόου στις παλιές του δόξες.

Η Kang μελέτησε ιδιαιτέρως τον πιλότο του TWD για να φέρει ξανά αυτό το ύφος του επεισοδίου στον 9ο κύκλο:

Ήθελα να προσπαθήσω κάπως να πιάσω ξανά εκείνη την αίσθηση της εκκωφαντικής σιωπής και εκείνα τα πανέμορφα, ευρεία, τοπία και εκείνη τη μοναξιά που υπάρχει στον κόσμο αυτόν. Μόνο που τώρα είμαστε σε ένα σημείο όπου οι χαρακτήρες έχουν βρει αυτό το γκρουπ και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Οπότε έτσι θα νιώσετε και τη ζεστασιά μεταξύ τους αλλά και τις διαμάχες τους. 

Ο Nicotero αποκάλυψε ότι έκαναν "εκτενείς συζητήσεις από το πως θα ακούγονται τα πάντα μέχρι το πώς θα δείχνουν και θα καδράρονται" όσο σχεδίαζαν τον 9ο κύκλο. Ο ίδιος του πιστεύει ότι στην Season 9 το ύφος θα επιστρέψει σε αυτό που έκανε απολαυστικό το The Walking Dead και σε αυτό οφείλεται το γεγονός ότι θα περάσουμε περισσότερο χρόνο με τους χαρακτήρες:

Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους χαρακτήρες να αλληλεπιδρούν πραγματικά μεταξύ τους. Και θα νοιάζονται για τον κάθε άλλο. Το αγάπησα και μου θύμισε τη Season 2. Όλοι λένε: "Ω, η Season 2 ήταν βαρετή στη φάρμα του Χέρσελ. Και εγώ είμαι σε φάση παρατήστε μας παίδες. Τότε είναι που αγαπήσαμε τον Daryl, τότε αγαπήσαμε την Carol. Γιατί; γιατί πήραμε τον κατάλληλο χρόνο. 

 

Το The Walking Dead Season 9 θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.