Τα πλατό του Game of Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία γίνονται πια τουριστικά αξιοθέατα

Κατόπιν και άδειας που εξασφάλισε και το ίδιο το HBO
25 Σεπτεμβρίου 2018 18:27
Τα πλατό του Game of Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία γίνονται πια τουριστικά αξιοθέατα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το σετ του Game of Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία μετατρέπονται πλέον σε τουριστικά αξιοθέατα έπειτα και από σχετική συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα στο HBO και τους τοπικούς παράγοντες της περιοχής.

Όσοι λοιπόν, fans μέχρι στιγμής ταξιδεύατε νοερά στο ‘Westeros’, μπορείτε πια να το θαυμάσετε και από κοντά! Το HBO επιβεβαίωσε το παραπάνω γεγονός προβαίνοντας σε επίσημη ανακοίνωσή του στον Τύπο, και αποκαλύπτοντας ότι ορισμένα από τα πλατό της βραβευμένης με Emmy τηλεοπτικής μυθοπλασίας τα οποία μέχρι πρότινος δεν ήταν προσβάσιμα στο κοινό, θα ανοίξουν τις πύλες τους για να υποδεχθούν επισκέπτες.

Απομένει να διευκρινιστεί το ποιοι χώροι θα είναι διαθέσιμοι πρακτικά, όπως για παράδειγμα αυτοί  του ‘Winterfell’, του ‘Castle Black’, και του ‘Kings Landing’. Η επίσημη δήλωση του δικτύου αναλύεται ως εξής:

«Η κληρονομιά των εκθεμάτων του ‘Game of Thrones’ θα είναι μεγαλύτερης κλίμακας και εμβέλειας από ο, τιδήποτε έχει δει ποτέ το κοινό. Κάθε τοποθεσία θα περιλαμβάνει όχι μονάχα σετ που κόβουν την ανάσα, αλλά θα παρουσιάζει επίσης και επιδείξεις κοστουμιών, σκηνογραφίας, όπλων, τμημάτων του διακόσμου, καλλιτεχνικών αρχείων, μοντέλων και άλλου εξοπλισμού παραγωγής. Η εμπειρία του επισκέπτη θα ενισχυθεί με υπερσύγχρονο ψηφιακό περιεχόμενο και διαδραστικό υλικό που θα αναδεικνύει κάτι από την ψηφιακή μαγεία για την οποία είναι γνωστή η σειρά».

Ένα πέρασμα και από τα Linen Mills Studios, όπου πραγματοποιήθηκαν πολλά από τα γυρίσματα του σόου, θα αποτελούν κομμάτι αυτής της περιήγησης. Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί το πότε θα είναι έτοιμα αυτά τα μέρη ώστε να υποδεχτούν κόσμο, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί μετά την προβολή της 8ης σεζόν του Game of Thrones που θα ξεκινήσει μέσα στο 2019.