Αυτές είναι οι νέες "Μάγισσες" - Δείτε το πρώτο trailer!

Αποκαλύπτεται η σύνδεση με το αυθεντικό "Charmed"
24 Σεπτεμβρίου 2018 19:11
Αυτές είναι οι νέες

Επιτέλους, το πρώτο trailer από την αναβίωση των "Μαγισσών" δόθηκε στη δημοσιότητα από το δίκτυο The CW. Η νέα σειρά αποτελεί reboot του αυθεντικού Charmed, το οποίο αγαπήθηκε και στην χώρα μας από τη συχνότητα του Star, και όπως θα δείτε έχει ένα ολοκαίνουργιο cast και ύφος. Ξεχάστε τις αδερφές Halliwell και την Paige Matthews, καθώς ένα νέο τρίο μαγισσών πρωταγωνιστεί και είναι οι αδερφές Vera. Μια μέρα οι μητέρα των Mel (Melonie Diaz) και Maggie Vera (Sarah Jaffery) δολοφονείται ξαφνικά από μια δαιμονική φιγούρα. Τρεις μήνες αργότερα ανακαλύπτουν ότι τελικά έχουν μια μεγαλύτερη ετεροθαλή αδελφή την Macy Vaughn (Madeilene Mantock)

Όπως θα δείτε στο πρώτο trailer τους δίνεται το δικό τους "Βιβλίο των Σκιών" για να ξεκινήσουν τις μαγικές τους περιπέτειες από τον 'whitelighter" που τον υποδύεται ο Rupert Evans (The Man in the High Castle). Εκεί κάνει την εμφάνιση της και μια σύνδεση που θα έχει η καινούργια σειρά με την παλιά και ακούει στο όνομα Melinda Warren. 

Πρόκειται για την παντοδύναμη απόγονο των αδερφών Halliwell που κατείχε όλες τους τις δυνάμεις και τις οποίες απέκτησε όλο το σόι των Χάλιγουελ. Η πρώτη εμφάνιση της έγινε στην πρώτη σεζόν του αυθεντικού Charmed, όπου μάθαμε ότι κάηκε κατά την διάρκεια των Salem Witch Trials, όταν την πρόδωσε ο αγαπητικός μάγος της, ενώ την είδαμε ξανά στην 3η σεζόν ως μωρό όταν οι Charmed Ones επιχείρησαν να ξαναγράψουν το ρου της ιστορίας. Αναφέρεται γενικότερα ως την αρχή του γενεαλογικού δέντρου των Μαγικών και υπεύθυνη για το πεπρωμένο των αδερφών Χάλιγουελ. 

Το νέο Charmed θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου 2018.