Wayne: Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται το νέο σόου δράσης του YouTube Originals

Και οι σεναριογράφοι του ‘Deadpool’ αναλαμβάνουν ως εξωτερικοί παραγωγοί
25 Σεπτεμβρίου 2018 16:16
Wayne: Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται το νέο σόου δράσης του YouTube Originals

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το YouTube Originals έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer της action σειράς Wayne το οποίο κάνει σήμερα στις 23 Σεπτεμβρίου, την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Tribeca TV Festival. Στο εν λόγω σόου της Endeavor Content το οποίο θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια, ως δημιουργός αναλαμβάνει ο Shawn Simmons.

Η υπόθεση του έργου μας αφηγείται την αιματοβαμμένη ιστορία του δεκαπεντάχρονου ‘Wayne’ ο οποίος μία βόλτα με το ποδήλατό του μαζί με την νέα του φιλενάδα, την ‘Del’ για να πάρουν πίσω το συλλεκτικό αυτοκίνητο 1978 Pontiac Trans Am, το οποίο εκλάπη ενώ κανονικά ανήκε στον πατέρα του που δεν είναι πλέον εν ζωή. Το εν λόγω ιδιότυπο ζευγάρι είναι αποφασισμένο για όλα. Και θα το κάνει!

Πρωταγωνιστούν ο Mark McKenna (Sing Street, Kat and Alfie: Redwater) και η Ciara Bravo (Big Time Rush, Red Band Society), ενώ υποκριτικά τους πλαισιώνει και ο Joshua J.Williams (Mudbound).

To κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής συντονίζουν οι Rhett και Paul Wernick (Deadpool, Zombieland), Greg Coolidge (Ride Along) και Kirk Ward. Την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου υπογράφει ο Iain B.MacDonald (Episodes, I’m Dying Up Here, Shameless).

Το Wayne αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στοYouTube Premium τον Ιανουάριο του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: