Light as a Feather teaser: Τί μπορεί να πάει τόσο στραβά σε ένα παιχνίδι;

Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο αθώα κάποια πράγματα;
20 Σεπτεμβρίου 2018 14:38
Light as a Feather teaser: Τί μπορεί να πάει τόσο στραβά σε ένα παιχνίδι;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία νέο teaser για την επερχόμενη σειρά τρόμου Light as a Feather η οποία βασίζεται στην ιστορία Light as a Feather, Stiff as a Board” της Zoe Aarsen που είχε ανέβει αρχικά στο διαδικτυακό site Wattpad.

Ως δημιουργός της εν λόγω τηλεοπτικής διασκευής αναλαμβάνει ο R. Lee Fleming Jr. ενώ πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκονται η AwesomenessTV, o Aron Levitz, ο Eric Lehrman και ο Kelsey Grammer της Grammnet.

Το σόου που θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια, εστιάζει σε πέντε έφηβες που έχουν κανονίσει ένα πιτζάμα πάρτι ξεκινούν να παίζουν ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι το οποίο ονομάζεται  «Light as a Feather, Stiff as a Board». Ωστόσο, ξαφνικά αρχίζουν να σημειώνονται πολύ περίεργα συμβάντα και σιγά σιγά καθένα από τα κορίτσια καταλήγει μοιραία με το ίδιο ακριβώς τρόπο που προβλέφτηκε ο θάνατός της κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Καθώς οι κοπέλες προσπαθούν να βγουν ζωντανές από τον εκάστοτε γύρο, μία σατανική δύναμη τις καταδιώκει και δεν θα ησυχάσει μέχρι να εξοντώσει και την τελευταία της παρέας τους.

To cast συγκροτούν οι: Liana Liberato (Trust, If I Stay, The Best of Me), Haley Ramm, Ajiona Alexus (13 Reasons Why), Brianne Tju, Peyton List, Dylan Sprayberry, Jordan Rodrigues (Lady Bird), Brent Rivera, και ο Dorian Brown Pham.

Η πρεμιέρα του Light as a Feather έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στο Hulu στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: