Το "Λόγω Τιμής" επιστρέφει 20 χρόνια μετά - Δείτε το πρώτο trailer

"Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούν"
06 Σεπτεμβρίου 2018 16:29
Το

Η σειρά που σημάδεψε τα 90s στην ελληνική τηλεόραση και μια παρέα που άφησε το δικό της στίγμα σε μια γενιά νέων τότε ανθρώπων, θα επιστρέψει. Το θρυλικό "Λόγω Τιμής" που έπαιζε στη συχνότητα του Mega επιστρέφει...20 χρόνια μετά, όπως δηλώνει ο υπότιτλος του, με την γνωστή παρέα να σμίγει ξανά. Το έλεγε και το soundtrack της άλλωστε ότι "Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε" και τελικά αποδεικνύεται πώς ξαναβρίσκονται, όπως θα δείτε στο πρώτο trailer της σειράς, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το νέο Λόγω Τιμής θα επαναφέρει ολόκληρο το αρχικό cast και έτσι θα πρωταγωνιστήσουν οι: Άλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Άννα Δημητρακοπούλου και ο Δημήτρης Αλεξανδρής, τους οποίους θα δούμε τις ζωές τους 20 χρόνια μετά. 

Η ανακοίνωση του νέου Λόγω Τιμής προκάλεσε πανικό στα κοινωνικά δίκτυα με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να αφήνει το δικό του μήνυμα για τη σειρά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

20 χρόνια πριν, ήμασταν άλλοι. Η εποχή ήταν άλλη. Η χώρα που ζούσαμε ήταν άλλη. Φτάσαμε ως εδώ, εδώ που ο στίχος αποκαλύπτει επιτέλους την αληθινή του σημασία: χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε. Τότε το ελπίζαμε. Τώρα το ξέρουμε. #logotimis #20xroniameta #friendsforever @logotimis @vickyvolioti_official @alkiskourkoulos @christinalexanian @yorgos_pirpassopoulos @mirellapapaoikonomou @aggelikidimitrak @lampisz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, όντας δημιουργός της υπογράφει τον νέο κύκλο, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Πέραν του σύντομου teaser λέγεται ότι έχει γυριστεί και ένα μεγάλο μέρος του πρώτου επεισοδίου, από τα 10 επεισόδια που θα αποτελείται συνολικά.

Το Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά δεν έχει βρει ακόμη τηλεοπτική στέγη, αναμένεται, ωστόσο να βγει στον αέρα μέσα στο 2019. Μπορείτε να δείτε όμως το συγκινητικό πρώτο trailer παρακάτω. 

Tags: