Πρώτη ματιά στην Captain Marvel της Brie Larson! (φωτο)

Και το μέλλον του MCU είναι στα χέρια της
05 Σεπτεμβρίου 2018 18:53
Πρώτη ματιά στην Captain Marvel της Brie Larson! (φωτο)

Mέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly, δόθηκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από το Captain Marvel, δίνοντας μάς μια πρώτη ματιά στην ηρωίδα που ο κόσμος άρχισε να ψάχνει μετά τα end credits του Infinity War. Εδώ, η Brie Larson υποδύεται την Carol Danvers, την πιο δυνατή ηρωίδα που γνώρισε ποτέ το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Η επερχόμενη ταινία του MCU καταφέρνει να έχει τρεις πρωτιές: την Danvers θα τη γνωρίσουμε έχοντας ήδη τις δυνάμεις της, σπάζοντας έτσι τις παραδόσεις των τυπικών origin ιστοριών, θα είναι η πρώτη ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια στο σύμπαν και για πρώτη φορά, επίσης, θα διαδραματίζεται στο 1990. 

H Carol στην διάρκεια της ταινίας θα έχει αφήσει την γήινη ζωή της και θα τη δούμε ως μέρος της Starforce (πράσινη στολή) μιας ελίτ στρατιωτικής μονάδας στον πλανήτη Hala των Kree, την οποία οι σκηνοθέτες Anna Boden και Ryan Fleck περιγράφουν ως την SEAL Team Six του διαστήματος. Τα μέλη της περιλαμβάνουν την ίδια και τους Korath (Djimon Hounsou) και την Minn-Erva (Gemma Chan του Crazy Rich Asians), ενώ αρχηγός τους είναι ο χαρακτήρας του Jude Law

Ο Βen Mendelsohn υποδύεται τον Talos, τον αρχηγό των Skrulls, των πράσινων και ενός εκ των πιο επικίνδυνων εχθρών του MCU. Οι Skrulls είναι γνωστοί για την ιδιότητα τους να μεταμορφώνονται σε ό,τι επιθυμούν και ο Talos εισχωρεί μυστικά στην S.H.I.E.L.D. ως πράκτορας. 

Εδώ βλέπουμε την Carol σε μια ιδιαίτερα ροκ και 90s εμφάνιση, με την μπλούζα των Nine Inch Nails να κλέβει την παράσταση. 

Η επιρροή των 90s δεν τελειώνει εδώ καθώς δόθηκε και η πρώτη ματιά στον αρκετά νεαρό Nick Fury του Samuel L. Jackson. Στην ταινία θα εμφανιστεί πιο νέος χάρις την ειδική CGI τεχνολογία αντιγήρανσης, θα είναι ένας απλός υπάλληλος της SHIELD και όπως βλέπετε του λείπει η χαρακτηριστική οφθαλμοκαλύπτρα. 

Το Captain Marvel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2019.