The Witcher: O Henry Cavill θα υποδυθεί τον Geralt στη σειρά του Netflix

Βγάζει την κάπα του κινηματογραφικού Superman
04 Σεπτεμβρίου 2018 15:35
The Witcher: O Henry Cavill θα υποδυθεί τον Geralt στη σειρά του Netflix

Ο ίδιος ο Henry Cavill είχε βάλει υποψηφιότητα πριν μερικούς μήνες για να παίξει τον Geralt στη The Witcher σειρά του Netflix, οι δηλώσεις του αυτές μοιάζουν τώρα προφητικές. Επίσημα, ο Βρετανός ηθοποιός θα αλλάξει την κάπα του Superman, με την οποία έγινε γνωστός ως Man of Steel, διότι θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Geralt of Rivia στην άκρως αναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του διάσημου franchise βιβλίων και βιντεοπαιχνιδιών. 

Ο Cavill έβαλε τέλος στις φήμες και τα διάφορα fan casting που ήθελαν τον Nicolaj-Coster Waldau -κοινώς Jamie Lannister του Game of Thrones- αλλά και τον Mads Mikkelsen στον ρόλο του "White Wolf", με μια σχετική ανάρτηση στο Instagram λογαριασμό του:

Αυτός θα είναι και ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του διάσημου ηθοποιού, μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από το The Tudors το 2010, επιστρέφοντας επίσης σε μεσαιωνικά σκηνικά. Να θυμίσουμε πως Showrunner της σειράς έχει αναλάβει η Lauren Schmidt Hissrich, με τους Alik Sakharov, Alex garcia Lopez και Charlotte Brandstorm να αναλαμβάνουν την σκηνοθεσία των οκτώ επεισοδίων που θα περιλαμβάνει η πρώτη σεζόν του show.

Μάλιστα, η παραγωγός καλωσόρισε τον Henry Cavill στην οικογένεια του Witcher, αναφερόμενη στο πάθος που είχε ο ηθοποιός στην πρώτη τους συνάντηση, αλλά και το ότι "ΕΙΝΑΙ ο Geralt" θέλοντας να τονίσει πόσο ταιριάζει στον ρόλο αυτόν.

Και εδώ μπορείτε να δείτε ένα fan edit για το πώς θα έμοιαζε ο Cavill ως Geralt:

 Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για το The Witcher του Netflix