Σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών η ηθοποιός της "Εντατικής"

Τραγικό τέλος για την Vanessa Marquez
01 Σεπτεμβρίου 2018 13:27
Σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών η ηθοποιός της

Η ηθοποιός Vanessa Marquez βρήκε τραγικό τέλος την Πέμπτη όταν αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της για έναν έλεγχο πρόνοιας την πυροβόλησαν και την σκότωσαν επί τόπου. Πρόκειται για την ηθοποιό που πρωταγωνίστησε για τρεις σεζόν στη διάσημη δραματική σειρά "ER" ή αλλιώς "Η Εντατική", η οποία προβαλλόταν και στην χώρα μας από το Star, ενώ έπαιξε και σε σειρές όπως τα Malcolm & Eddie και Wiseguy. 

Το αστυνομικό τμήμα της South Pasadena επιβεβαίωσε τον θάνατο της σε ηλικία 49 ετών και έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το ατυχές περιστατικό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ηθοποιός είχε υποστεί κρίση επιληψίας και είχε δοθεί εντολή να σταλθεί ιατρικό προσωπικό. Οι αστυνομικοί μιλούσαν στην Marquez έως ότου σε ένα σημείο άρχισε να μη συνεργάζεται με τις οδηγίες τους και φαινόταν να αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα. 

Η προσπάθεια των αστυνομικών και των γιατρών να την ηρεμήσουν κράτησε περίπου 90 λεπτά, όπου σε μια στιγμή τράβηξε όπλο και το έστρεψε στους αστυφύλακες. Αυτή ήταν η μοιραία κίνηση που έφερε την άμεση αντίδραση των αστυνομικών να πυροβολήσουν προς το μέρος της και να τη τραυματίσουν θανάσιμα. Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι το όπλο δεν ήταν αληθινό αλλά αεροβόλο. 

Στο ρεπορτάζ του THR γίνεται λόγος ότι η Marquez συμμετείχε στο κίνημα #MeToo, καταγγέλλοντας τον Ιανουάριο του 2017 πως είχε μπει σε μαύρη λίστα όταν απείλησε ότι θα μιλούσε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε από διάφορους στην καριέρα της στο Χόλιγουντ. 

Tags: