My Brilliant Friend: Στο πρώτο teaser ανάμεσα σε δύο κορίτσια γεννιέται μία αληθινή φιλία

Που αναμένεται να κρατήσει μια ζωή!
31 Αυγούστου 2018 16:47
My Brilliant Friend: Στο πρώτο teaser ανάμεσα σε δύο κορίτσια γεννιέται μία αληθινή φιλία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Vulture, κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για το επερχόμενο δράμα εποχής του HBO, My Brilliant Friend, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Elena Ferrante.

Η εν λόγω τηλεοπτική διασκευή θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια συνολικά και ο Saverio Costanzo υπογράφει την σκηνοθεσία της.

Η υπόθεση του σόου που τοποθετείται χρονικά εν έτει 1950, εστιάζει σε δύο μικρά κορίτσια, την ‘Elena Greco’ και την 'Raffaela Lila Cerullo’. Οι δυο τους θα γνωριστούν κ θα αναπτύξουν μία απίθανη φιλία κάνοντας βόλτες και εξερευνώντας τους δρόμους της ιταλικής συνοικίας όπου μένουν.

Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους εν προκειμένω, βλέπουμε τις Elisa Del Genio και Ludovica Nasti η επιλογή των οποίων για το cast έγινε ανάμεσα σε 9000 ακόμη συνυποψήφιες για τις συγκεκριμένες ερμηνείες.

Το HBO διατήρησε εδώ την Ναπολιτάνικη διάλεκτο, προσθέτοντας αγγλικούς υπότιτλους.Το My Brilliant Friend αναμένεται να προβληθεί στην μικρή οθόνη μέσα στον Νοέμβριο.Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό teaser: