MINDHUNTER Season 2: O Damon Herriman θα ερμηνεύσει και εδώ τον Charles Manson  
Συν του ότι θα τον υποδυθεί και στο ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Damon Herriman (Justified, Quarry, The Water Diviner, The Little Death) αποτελεί την νέα προσθήκη στο cast της 2ης σεζόν της αστυνομικής σειράς Mindhunter του David Fincher, και μάλιστα θα ενσαρκώσει τον κατά συρροή δράστη Charles Manson όπως ακριβώς και στο Once Upon a Time in Hollywood.
Να σημειωθεί εν προκειμένω ότι τον διάσημο αυτόν ηθοποιό τον έχουμε ξαναδεί στο J.Edgar του Clint Eastwood σε ρόλο διαβόητου κακοποιού και συγκεκριμένα του Bruno Hauptmann που διέπραξε το «Έγκλημα του Αιώνα» όπως αποκλήθηκε, γενόμενος ο απαγωγέας και δολοφόνος του είκοσι μηνών μωρού του πιλότου Charles Lindbergh.
Πέραν λοιπόν, της σχετικής ανακοίνωσης που έβγαλε πρώτο το TheWrap ότι ο Quentin Tarantino διάλεξε τον Herriman να μας συστηθεί ως ο Charles Manson στην ταινία του, απ’ ό,τι φαίνεται και ο David Fincher είχε την ίδια ιδέα και μάλιστα πολύ νωρίτερα αφού ήδη από τον Ιούλιο είχε ξεκινήσει μαζί με τον Damon τα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο του επιτυχημένου αστυνομικού δράματος του Netflix.
Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα οι δύο σκηνοθέτες διαπίστωσαν ότι η παραπάνω φυσιογνωμία θα μπορούσε να ζωντανέψει στο πρόσωπο του Damon Herriman. Πάντως, το γνωστό streaming δίκτυο δεν έχει ορίσει ακόμη την επίσημη ημερομηνία κατά την οποία θα ανοίξει το 2ο κεφάλαιο του Mindhunter με πρωταγωνιστές φυσικά τους Jonathan Groff (Looking, Frozen,The Normal Heart) και Holt McCallany (Sully, Fight Club, Gangster Squad).
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Που προβλήθηκε στην Αυστραλία
Ξεκινάει η μαζική διάθεση της έκδοσης 22H2
Νέες προσθήκες στο line-up καρτών γραφικών της Nvidia
Προ των πυλών η κυκλοφορία του
Διέλυσε εκ των έσω μια από τις πιο επικίνδυνες hacking ομάδες
Και η αρχή θα γίνει φέτος
Η εταιρία είναι η πρώτη που φέρνει αυτόνομη οδήγηση τρίτου επιπέδου στην Αμερική
Συνεχίζεται η έντονη διαμάχη για την εξαγορά της Activision Blizzard
Ζητώντας ένα τεράστιο ποσό
Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο