Έτσι θα ονομάζεται η streaming υπηρεσία της Disney;  

Disney Play, ο ανταγωνιστής των Netflix, Hulu και Amazon Prime Video

Έτσι θα ονομάζεται η streaming υπηρεσία της Disney;

Όλοι οι πόροι της Disney θα εστιάσουν στο λανσάρισμα της -εδώ και καιρό στα σκαριά- streaming υπηρεσίας της, από τις αρχές του 2019 και έπειτα. Οι πληροφορίες έρχονται από το ρεπορτάζ του Variety, το οποίο έχει πληροφορίες από το πρόσφατο meeting των μετόχων της εταιρίας, στο οποίο ο CEO, Bob Iger, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "θα είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα της εταιρίας για το ημερολογιακό έτος 2019", υπογραμμίζοντας τη σημαντικότητα αυτού του project. 

Μια κίνηση που από τους αναλυτές χαρακτηρίζεται γενικότερα ως αντιδραστική, μιας και μπαίνει σε νερά, τα οποία έχουν αλλάξει δραστικά από τότε που το Netflix πάτησε πόδι και την ίδια ώρα ετοιμάζεται να ξοδέψει συνολικά περίπου $13 δις δολάρια σε περιεχόμενο μέσα στο τρέχον έτος. 

Η κυκλοφορία της streaming υπηρεσίας της Disney αναμένεται να γίνει στα τέλη του 2019, όπου η απάντηση της στον γίγαντα του Netflix, θα περιλαμβάνει την διόλου ευκαταφρόνητη βιβλιοθήκη τίτλων της, μαζί με ολοκαίνουργιες πρωτότυπες σειρές και ταινίες, όπως την πρώτη live-action σειρά του Star Wars σε σκηνοθεσία Jon Favreau (The Jungle Book, Iron Man). 

Μέσα σε αυτά ακούστηκε και το όνομα της υπηρεσίας που θα είναι "Disney Play", ωστόσο το ίδιο το site ανακάλεσε τα λεγόμενα και τις πηγές του, με τη δικαιολογία ότι διατυπώθηκε λανθασμένα. Μένει να δούμε κατά πόσο λάθος είχαν οι πηγές του Variety, μέσα στους επόμενους μήνες. 

Ροη ειδησεων