The First: Στο νέο trailer o Sean Penn επιχειρεί να πατήσει στον Άρη

Στο επερχόμενο sci-fi δράμα του δημιουργού του House of Cards
29 Αυγούστου 2018 17:11
The First: Στο νέο trailer o Sean Penn επιχειρεί να πατήσει στον Άρη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο sci-fi δράμα The First του Beau Willimon (House Of Cards), μίας φρέσκιας συμπαραγωγής του Channel 4, του Hulu και της Westward Productions, όπου σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε τον δις βραβευμένο με Όσκαρ, Sean Penn (Milk, Mystic River).

Ο διάσημος ηθοποιός ηγείται του cast ενός φιλόδοξου τηλεοπτικού project που επαναφέρει ως φλέγον θέμα το όραμα του ανθρώπου για εποικισμό στον Άρη στο προσεχές μέλλον. Ειδικότερα εν έτει 2030, επιχειρείται η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο διάστημα με απώτερο σκοπό την δημιουργία αντίστοιχης κοινότητας γράφοντας έτσι ως πρωτοπόροι της επιστήμης το πιο πολυπόθητο κεφάλαιο στην ανθρώπινη ιστορία. Ο Sean Penn υποδύεται εδώ τον αστροναύτη ‘Tom Hagerty’.

Υποκριτικά θα τον πλαισιώνει και η Natascha McElhone (Designated Survivor, Californication), ενώ το cast συναπαρτίζουν και οι James Ransone, Rey Lucas, LisaGay Hamilton, Hannah Ware, Keiko Agena, Anna Jacoby-Heron, Brian Lee Franklin, Oded Fehr και η Melissa George.

Η πρεμιέρα του The First  έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Hulu και στο Channel 4 στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: