House of Cards: Η πρώτη ματιά στο φινάλε αποκαλύπτει τη ζωή μετά τον Frank Underwood (φωτο)

Η Robin Wright αποκτάει νέους συμμάχους ή αντιπάλους;
27 Αυγούστου 2018 20:17
House of Cards: Η πρώτη ματιά στο φινάλε αποκαλύπτει τη ζωή μετά τον Frank Underwood (φωτο)

Η ανεξαρτησία της Claire Underwood και η νέα σελίδα στον Λευκό Οίκο έρχεται σύντομα και το Netflix φρόντισε να θερμάνει το hype γύρω από την 6η και τελευταία σεζόν του House of Cards, η οποία θα έρθει στις οθόνες μας χωρίς τον κύριο πρωταγωνιστή της, Frank Underwood του Kevin Spacey, ύστερα από τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που τον βαρύνουν. Ο streaming γίγαντας δημοσίευσε, λοιπόν, τη πρώτη μας ματιά στο φινάλε του πάλαι ποτέ κορυφαίου σόου του Netflix με αρκετά αποκαλυπτικά στιγμιότυπα.

Σε αυτά φαίνονται οι νέες σημαντικές προσθήκες του cast, οι Diane Lane και Greg Kinnear. Οι δυο τους έγινε γνωστό ότι θα υποδυθούν τα διψασμένα για δύναμη αδέρφια Annette και Bill Sheperd. Είναι ιδιοκτήτες της ιδιωτικής εταιρίας Sheperd Unlimited, ενός βιομηχανικού κολοσσού, των οποίων η οικογένεια έχει τεράστια δύναμη και επιρροή στην αμερικάνικη πολιτική σφαίρα. 

Η φωτογραφία που δημιουργεί πολλά ερωτήματα μιας και δίνει ένα πρώτο στοιχείο για τον...θάνατο(;) του Frank Underwood, είναι αυτή που η Πρόεδρος Claire Underwood κρατάει το δαχτυλίδι του άνδρα της. 

Το House of Cards: The Final Season θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου 2018 στο Netflix.