The Walking Dead Season 9: Βαρύ το κλίμα στην τελευταία σεζόν του Rick (φωτο)

Οι νέες φωτογραφίες μας ετοιμάζουν τη νέα εποχή του σόου
27 Αυγούστου 2018 19:34
The Walking Dead Season 9: Βαρύ το κλίμα στην τελευταία σεζόν του Rick (φωτο)

Το AMC έδωσε στα φώτα της κυκλοφορίας πληθώρα νέων στιγμιότυπων από την 9η σεζόν του The Walking Dead. Σε αυτά όπως θα δείτε παρακάτω, το κλίμα είναι βαρύ κυρίως γιατί προμηνύουν την τελευταία παράσταση του Rick Grimes (Andrew Lincoln) και της Maggie (Lauren Cohan), οι οποίοι φέτος θα πουν αντίο στη σειρά που τους ανέδειξε. Οι φωτογραφίες προέρχονται αποκλειστικά από την πρεμιέρα του 9ου κύκλου, η οποία θα κάνει μάλιστα ένα σημαντικό άλμα μπροστά στο χρόνο, μετά τον ολοκληρωτικό πόλεμο των Saviors του Negan με τους Alexandrians του Rick.

Πρόσφατα, τόσο ο Lincoln όσο και η Cohan έδωσαν τις δικές τους εξηγήσεις όσον αφορά τις αποχωρήσεις τους από το σύμπαν των ζόμπι του Robert Kirkman. Οι λόγοι για τον κύριο πρωταγωνιστή της σειράς ήταν κυρίως προσωπικοί, ενώ η Maggie θα μετακομίσει σε άλλη σειρά, το Whiskey Cavalier, εκτός από το γεγονός ότι ήθελε μισθό ίσο με τους συμπρωταγωνιστές της και δεν το πήρε στο νέο της συμβόλαιο. Και τους δύο θα τους δούμε στα μισά επεισόδια του επερχόμενου κύκλου και οι εικασίες για το πως θα πουν "αντίο" επί της οθόνης είναι πολλές.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθήκοντα showrunner αναλαμβάνει πλέον η Angela Kang, παίρνοντας τα ηνία από τον Greg Nicotero, δίνοντας την υπόσχεση να επιστρέψει τη σειρά στο ύφος των Season 4 και 5, οι οποίες είναι και οι καλύτερες σε τηλεθέαση μέχρι σήμερα. 

Το The Walking Dead Season 9 θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο AMC.