The Man in the High Castle: Το νέο trailer της 3ης σεζόν μυρίζει επανάσταση

Οι ήρωες οργανώνουν πιο δυναμικά την αντίστασή τους απέναντι στους Νεοναζί
24 Αυγούστου 2018 12:51
The Man in the High Castle: Το νέο trailer της 3ης σεζόν μυρίζει επανάσταση

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Amazon έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για τον 3ο κύκλο του φανταστικού, δυσοίωνα, φουτουριστικού δράματος The Man in the High Castle, όπου πρωταγωνιστούν οι Alexa Davalos, Rufus Sewell και Cary-Hiroyuki Tagawa.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο κλοιός στενεύει ασφυκτικά γύρω από τις δυνάμεις των ελεύθερων ανθρώπων μιας και οι Ναζί αποβλέπουν στο να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας της Αμερικής ξαναγράφοντας τα γεγονότα της από την αρχή. Πλέον οι ήρωες προσπαθούν να πολεμήσουν τις φασιστικές στρατιές με κάθε μέσο, καθώς οι εχθροί τους φτιάχνουν μία μηχανή που θα λειτουργήσει με σκοπό την κατάκτηση και την υποδούλωση και άλλων παράλληλων συμπάντων.

Το νεότερο trailer, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι φορτισμένο με ένα συγκεκριμένο μήνυμα, ενώ επενδύεται μουσικά από τον ήχο του “Pride (In the Name of Love)” των U2 σε μία εκτέλεση της καλλιτέχνιδας Lxandra, με τον Mike Benson, τον διευθυντή μάρκετινγκ του διάσημου streaming δικτύου να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Το τραγούδι αυτό δένει τέλεια με τα θέματα της 3ης σεζόν συμπεριλαμβανομένων αυτών της ελπίδας, του ηρωισμού και της σημασίας του να πολεμάς για τον κόσμο που θέλεις!».

To The Man in the High Castle: Season 3 θα ανοίξει στην μικρή οθόνη στις 5 Οκτωβρίου του 2018, μέσω της υπηρεσίας Amazon Prime Video.