Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από το "The Little Drummer Girl"

Ορίστηκε η επίσημη ημερομηνία προβολής της μίνι σειράς του Park Chan-wook
22 Αυγούστου 2018 14:45
Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Screen Rant, το AMC έθεσε σε κυκλοφορία καινούργια στιγμιότυπα από την επερχόμενη μίνι-σειρά The Little Drummer Girl του Park Chan-wook, του καταξιωμένου δημιουργού του Oldboy, Stoker και The Handmaiden. Το παραπάνω δίκτυο σε συνεργασία και με το BBC απ’ ό,τι φαίνεται έχει επενδύσει στην τηλεοπτική μεταφορά έργων του σπουδαίου λογοτέχνη John le Carré ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη και την επιτυχία της διασκευής τουThe Night Managerστο ομώνυμο project της μικρής οθόνης όπου έπαιξαν ο Hugh Laurie (House, Friends, Stuart Little movies) και ο Tom Hiddleston (Thor movies, Kong: Skull Island, I Saw the Light, Only Lovers Left Alive).

Εν προκειμένω, λοιπόν θα ζωντανέψει ακόμη ένα κατασκοπευτικό δράμα του ίδιου συγγραφέα, απαρτιζόμενο από έξι επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν ανά δύο σε διάστημα τριών ημερών το διάστημα 19 έως 21 Νοεμβρίου 2018. Στο εν λόγω σόου εποχής ως επικεφαλής του cast θα δούμε τον πρόσφατα βραβευμένο με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Alexander Skarsgård (Big Little Lies,The Legend of Tarzan, True Blood), τον υποψήφιο από την Ακαδημία, Michael Shannon (The Shape of Water, Nocturnal Animals, Revolutionary Road) και την ανερχόμενη στον χώρο της υποκριτικής Florence Pugh (King Lear, Lady Macbeth, Marcella).

Η υποβλητική και γεμάτη σασπένς μυθοπλασία μυστηρίου που θα μας παρουσιάσει ο Park Chan-wook τοποθετείται χρονικά στην δεκαετία του 1970, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να αφουγκραστεί τον παλμό ενός αλλοτινού καιρού και να ταξιδέψει με στυλ στον νοσταλγικό αέρα μιας άλλης περιόδου, αποτυπώνοντας έτσι ταυτόχρονα όσο πιο παραστατικά και αυθεντικά γίνεται το κλίμα που περιέγραφε ο le Carré στο αντίστοιχο μυθιστόρημά του.

Η συγκεκριμένη ιστορία ταλαντεύεται ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος, την αλήθεια και την φαντασία, το σωστό και το λάθος. Περιέχει μέσα της μία αγωνιώδη εσωτερική και κατασκοπευτική περιπλάνηση με υψηλού ρίσκου διεθνείς ίντριγκες. Στο επίκεντρό της βρίσκεται η Charlie (Pugh), μία νεαρή ιδεαλίστρια ηθοποιός με φλογερό ταμπεραμέντο, της οποίας η αποφασιστικότητα δοκιμάζεται όταν θα συναντήσει απρόσμενα τον Becker (Skarsgård) ένα γοητευτικό και αινιγματικό ξένο ενώ κάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Γρήγορα όμως γίνεται σαφές ότι το ενδιαφέρον του γι’ αυτήν υπερβαίνει το επίπεδο της ερωτικής έλξης, μιας και ο νέος της γνώριμος είναι ουσιαστικά ένας απεσταλμένος των ισραηλινών μυστικών αρχών. Η ηρωίδα θα βυθιστεί μαζί του σε μία σύνθετη πλεκτάνη της οποίας κατεξοχήν εγκέφαλος είναι ο κατάσκοπος Kurtz (Shannon). H Charlie θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πάντα ονειρευόταν, όμως μεταξύ άλλων θα αναγκαστεί να ενεργήσει και ως διπλή πράκτορας καθώς θα βρεθεί μέσα στην δίνη καθοριστικής σημασίας γεγονότων και συμφερόντων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις σχετικές λήψεις του The Little Drummer Girl: