The Deuce Season 2: Το νέο trailer μας ρωτάει «τί ονειρευόμαστε τελικά»;

Και έμμεσα, τί θα ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε για να το αποκτήσουμε;
21 Αυγούστου 2018 12:06
The Deuce Season 2: Το νέο trailer μας ρωτάει «τί ονειρευόμαστε τελικά»;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το HBO έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την 2η σεζόν του δράματος περιόδου The Deuce, όπου κυριαρχούν τα vibes από την εποχή των 70s και ένας αέρας ακαταμάχητων πειρασμών.

Με επίκεντρο τον δρόμο της 42nd Street όπου υπήρχαν διάφορα κακόφημα στέκια, αναλύεται το πώς ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω της η βιομηχανία πορνό ταινιών στην Νέα Υόρκη από τις αρχές του 1970 έως τα μέσα του 1980. Παράλληλα όμως, υπογραμμίζονται και οι συνακόλουθες αλλαγές που σημειώθηκαν όσον αφορά την νομιμοποίηση των φιλμ αυτών αλλά και την προώθηση σημαντικών πρωτοβουλιών σχετικά με την προάσπιση του δικαιώματος της σεξουαλικής απελευθέρωσης. Τα σκηνικά που πρωτοστατούν εν προκειμένω είναι clubs και διάφορα κέντρα διασκέδασης με θαμώνες από άτομα του Νόμου μέχρι ανθρώπους του υποκόσμου.

Οι George Pelecanos και David Simon είναι οι δημιουργοί του project, όντας και παλιοί συνεργάτες ήδη από το The Wire και το Treme. Πίσω από την εξωτερική παραγωγή είναι οι: George Pelecanos, David Simon, Nina Kostroff Noble και ο υποψήφιος για Όσκαρ, James Franco (The Disaster Artist, 127 Hours, Milk) ο οποίος εδώ ηγείται του cast μαζί με την συνάδελφό του, Maggie Gyllenhaal (Crazy Heart, Secretary, Donnie Darko).

Ο 2ος κύκλος του The Deuce θα προβληθεί στο HBO στις 9 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το αντίστοιχο trailer: