Bodyguard: Ο Richard Madden του GoT παίζει στο νέο πολιτικό δράμα του BBC

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jed Mercurio
09 Αυγούστου 2018 15:31
Bodyguard: Ο Richard Madden του GoT παίζει στο νέο πολιτικό δράμα του BBC

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Bodyguard, το νέο αστυνομικό-πολιτικό δράμα του BBC την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο δημιουργός του Line of Duty, Jed Mercurio.

Η σειρά αυτή δεν έχει καμία σχέση με την ομώνυμη ταινία του 1992 όπου πρωταγωνίστησαν ο Kevin Costner και η Whitney Houston. Εν προκειμένω σε κεντρικούς ρόλους θα δούμε την Keeley Hawes να μας συστήνεται ως η ‘Julia Montague’, Υπουργός Εξωτερικών της βρετανικής κυβέρνησης που τίθεται υπό την προστασία του ‘David Budd’, ενός πρώην αξιωματικού του στρατού, με τον Richard Madden του Game of Thrones να ενσαρκώνει αυτόν τον χαρακτήρα.

Με βάση και συναφές δημοσίευμα του Digital Spy, μιλώντας πάνω στο όλο project, η Keeley εξέφρασε την χαρά της για την συνεργασία της μαζί με τον Mercurio αλλά και τον συνάδελφό της, τον Madden, δηλώνοντας ειδικότερα:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που δουλεύω με τον Richard Madden καθώς και με τον Jed Mercurio με τον οποίο έχω ξανασυνεργαστεί, αλλά και με την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα του ‘Line Of Duty’!Το ‘Bodyguard’ είναι ένα συναρπαστικό εγχείρημα!».

Δεν έχει οριστεί ακόμη επίσημη ημερομηνία για το Bodyguard, το οποίο γυρίστηκε στο Λονδίνο και στο οποίο παίζουν η Sophie Rundle (Peaky Blinders) και ο Vincent Franklin (Cucumber).