The Deuce Season 2: Στο νέο teaser trailer πνέει ο αέρας μιας πόλης που ποτέ δεν κοιμάται

Και όπου η κινηματογραφική βιομηχανία των αισθήσεων ανθεί
07 Αυγούστου 2018 16:24
The Deuce Season 2: Στο νέο teaser trailer πνέει ο αέρας μιας πόλης που ποτέ δεν κοιμάται

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το HBO έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer του 2ου κύκλου του punk δράματος εποχής The Deuce, όπου είναι κυρίαρχος ο άνεμος των 70s και το άρωμα των αμαρτωλών απολαύσεων.

Το τίτλος της σειράς παραπέμπει στην slang ονομασία που είχαν δώσει τότε στον δρόμο 42nd Street που διέσχιζε την συγκεκριμένη περιοχή του Manhattan, στο νότιο τμήμα της Times Square όπου συνήθιζαν εκείνη την περίοδο να λειτουργούν πολλά κακόφημα μαγαζιά. Ως δημιουργοί του σόου έχουν αναλάβει οι George Pelecanos και David Simon που είχαν συνεργαστεί και σε δύο ακόμη επιτυχημένα project του δικτύου, δηλαδή στο The Wire και στο Treme. Το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής επιβλέπουν οι: George Pelecanos, David Simon, Nina Kostroff Noble και ο υποψήφιος για Όσκαρ, James Franco (The Disaster Artist, 127 Hours, Milk) ο οποίος εν προκειμένω ηγείται του cast μαζί με την συνάδελφό του, Maggie Gyllenhaal (Crazy Heart, Secretary, Donnie Darko).

Εδώ λοιπόν, εξιστορείται το πώς άρχισε να ανεβαίνει η ζήτηση και η παραγωγή ταινιών πορνό στην Νέα Υόρκη από αρχές της δεκαετίας του 1970 έως τα μέσα του 1980. Μεταξύ άλλων, δίνεται έμφαση στο ζήτημα νομιμοποίησης της εν λόγω κατηγορίας θεαμάτων με ορόσημο την Times Square. Ωστόσο, τονίζεται και το θέμα του εμπορίου λευκής σαρκός καθώς και ιστορικά γεγονότα όπως οι επαναστατικές αλλαγές που επήλθαν όσον αφορά το δικαίωμα της σεξουαλικής απελευθέρωσης και τον σεβασμό προς την έμφυλη ταυτότητα του καθενός. Από τις φιγούρες που πρωτοστατούν στην εν λόγω μυθοπλασία της μικρής οθόνης είναι ιδιοκτήτες μπαρ, ιερόδουλες, αστυνομικοί, άνθρωποι του υποκόσμου και εγκληματίες με κοινούς τόπους συνάντησης clubs και αλλά μέρη όπου συνέχιζε να ευδοκιμεί ο παράνομος επί πληρωμής έρωτας. Υπογραμμίζεται επιπρόσθετα το ποιά τεκταινόμενα έδρασαν καταλυτικά ως προς την συνακόλουθη αποδοχή του μέσα στα πλαίσια της δημιουργίας φιλμ πορνογραφικού περιεχομένου.

Η 2η σεζόν του The Deuce κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 9 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό teaser: